Kardiológiára megyek, és rettegek. Mi lehet a legrosszabb ami történik?
Figyelt kérdés
Pánikbeteg vagyok, szorongok, stresszesen élek sajnos. Háziorvosom beutalt a kardiológiára MPS gyanúval. Nagyon félek elmenni, mert mivan hogyha megállapítanak valamilyen súlyos szívbetegséget, és aztmondják nem sok időm van már hátra? :S A szívemtől parázok a legjobban... Mondhatja az orvos h 1-2 éven/hónapon belül meghalok?2014. júl. 7. 22:22
1/4 anonim válasza:
Ilyent neked nem mondhat még akkor sem, ha egyébként őszinte doki.
Nyilván kezelni kell a pánikbetegségedet, akkor a szívpanaszaid is megszűnnek. Ne aggódj, nem lesz nagy baj!
2/4 A kérdező kommentje:
Mondhat, vagy nem, igazából a válaszod nem nyugtatott meg! :D Van olyan szívbetegség, ahol az embernek csak hónapjai lehetnek hátra???
2014. júl. 7. 22:31
3/4 A kérdező kommentje:
Egyébként túlélési esélyt mondhat
2014. júl. 7. 22:31
4/4 anonim válasza:
Az MPS az mitralis prolapsust jelent. Nem súlyos betegség, és akkor finom voltam. Baromi gyakori, pl. nekem is van. 120 évig lehet vele élni.
Egyébként meg sose értettem, hogy valaki attól fél, hogy elmegy orvoshoz. Drága, azt, hogy beteg vagy-e vagy sem, nem tudod befolyásolni! Ha tényleg beteg vagy és kevés időd van már hátra, akkor csak az orvosok által van esélyed meggyógyulni. Szóval akkor inkább derüljön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!