Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Kezdek nagyon magam alatt...

Kezdek nagyon magam alatt lenni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Végbélsipoly műtétem volt ma egy hete,és nem tudok kimozdulni itthonrol. Nem birok már feküdni sem. Sétálni csak bennt a házban merek,mert ha felállok egyből elönt a gennyes folyás a sebből.Olyan rossz látni,hogy mindenki tud menni a dolgára,én meg itthon vagyok magatehetetlenül.Mit csináljak hogy jobban érezzem magam?
2014. jún. 27. 17:56
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Sziaa! Addig jo mig nem tudod mi az. Én a legnagyobb ellenségemnek sem kivánom. Én pl ugy vettem észre,hogy a bugyimon mindig volt kisebb nagyobb folt. Megnéztem tükörben,és akkor láttam,hogy a segglyukam felett egy kicsivel volt egy lyuk,és ebből folyt valami. Utána néztem neten, irták hogy vkinek meggyogyul, vkinek nem. Vártam pár hetet de mivel nem javult a helyzet,elmentem dokihoz...
2014. jún. 29. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!