Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Kezdek nagyon magam alatt...

Kezdek nagyon magam alatt lenni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Végbélsipoly műtétem volt ma egy hete,és nem tudok kimozdulni itthonrol. Nem birok már feküdni sem. Sétálni csak bennt a házban merek,mert ha felállok egyből elönt a gennyes folyás a sebből.Olyan rossz látni,hogy mindenki tud menni a dolgára,én meg itthon vagyok magatehetetlenül.Mit csináljak hogy jobban érezzem magam?
2014. jún. 27. 17:56
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

Azért kellett mert kiújult.

Percenként kellett cserélni a kötést most legutóbb átlátszó folyadék jött belőle.

A legutolsó volt a legrosszabb mert nagyon nagy fájdalommal járt meg lázzal, mert nagyon nagy területen vágtak.

2014. jún. 27. 20:39
 12/21 A kérdező kommentje:
Jajj...hogy birtad ki? Altattak vagy érzéstelenitettek műtétnél? Bocsi hogy ennyit kérdezek,csak jo valakivel ezeket megbeszélni:)
2014. jún. 27. 20:53
 13/21 anonim válasza:

Semmi baj hogy ennyit kérdezel :)

Igen altattak, másképp bele se mentem volna a műtétbe. Nehéz volt utána a felépülés, de mint látod itt vagyok élek és virulok! :)

Amúgy nehogy azt várd hogy műtét után egy héttel úgy ugrálsz mint a műtét előtt, ez a betegség sokak szerint semmiség, pedig nagyon is nagy dolog. Ezt csak azok tudhatják akik átestek már rajta. Idő kell ahhoz hogy regenerálódjanak a szövetek és újra a régi légy! :)

2014. jún. 27. 21:01
 14/21 A kérdező kommentje:
Remélem azért augusztusra helyre jövök:) Engem érzéstelenitettek,de mégegyszer nem hagynám...4napig fájt a fejem utána,amiért aznap kimentem a mosdóba. Te mit csináltál műtét után? Feküdtél?ha igen meddig?
2014. jún. 27. 21:14
 15/21 anonim válasza:

Én aznap este lábra álltam mert muszáj volt.

Egész éjszaka járkáltam pisilni, azzal nekem nem volt gond, csak az elején mikor először lábra álltam szédültem még az altatótól meg hányingerem volt tőle. Anyával szépen lassan kicsoszogtam a mosdóba, és utána már nem volt gond, csak a fekvéssel, meg a fájdalommal volt a gond.

2014. jún. 27. 21:17
 16/21 A kérdező kommentje:
Még annyit,hogy neked fájt a wczés?(nagy dolog) Fhu nekem fájt az első,pedig nemis eszek nehéz kajákat azóta:/ Mondtam az orvosnak is ma hogy fájt,azt mondta hogy fog is még egy darabig...
2014. jún. 27. 21:23
 17/21 anonim válasza:
Hát kellemetlen volt, de ahhoz képest hogy mennyire fájt a műtét helye semmiség volt nekem.
2014. jún. 27. 21:33
 18/21 A kérdező kommentje:
Értelek.Köszönöm az információkat. :)
2014. jún. 28. 07:05
 19/21 anonim válasza:
Nincs mit! :)
2014. jún. 28. 09:05
 20/21 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Elnézést,de mi a vihar az a végbélsipoly?
2014. jún. 29. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!