Kezdek nagyon magam alatt lenni, mit csináljak?
Azért kellett mert kiújult.
Percenként kellett cserélni a kötést most legutóbb átlátszó folyadék jött belőle.
A legutolsó volt a legrosszabb mert nagyon nagy fájdalommal járt meg lázzal, mert nagyon nagy területen vágtak.
Semmi baj hogy ennyit kérdezel :)
Igen altattak, másképp bele se mentem volna a műtétbe. Nehéz volt utána a felépülés, de mint látod itt vagyok élek és virulok! :)
Amúgy nehogy azt várd hogy műtét után egy héttel úgy ugrálsz mint a műtét előtt, ez a betegség sokak szerint semmiség, pedig nagyon is nagy dolog. Ezt csak azok tudhatják akik átestek már rajta. Idő kell ahhoz hogy regenerálódjanak a szövetek és újra a régi légy! :)
Én aznap este lábra álltam mert muszáj volt.
Egész éjszaka járkáltam pisilni, azzal nekem nem volt gond, csak az elején mikor először lábra álltam szédültem még az altatótól meg hányingerem volt tőle. Anyával szépen lassan kicsoszogtam a mosdóba, és utána már nem volt gond, csak a fekvéssel, meg a fájdalommal volt a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!