Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Kezdek nagyon magam alatt...

Kezdek nagyon magam alatt lenni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Végbélsipoly műtétem volt ma egy hete,és nem tudok kimozdulni itthonrol. Nem birok már feküdni sem. Sétálni csak bennt a házban merek,mert ha felállok egyből elönt a gennyes folyás a sebből.Olyan rossz látni,hogy mindenki tud menni a dolgára,én meg itthon vagyok magatehetetlenül.Mit csináljak hogy jobban érezzem magam?
2014. jún. 27. 17:56
1 2 3
 1/21 anonim válasza:

Szia!

Nekem is volt ilyen műtétem nem is 1 hanem 3, és szerintem a műtét után nem kéne hogy gennyezzen, nekem bevezettek egy csövet amin keresztül tudott ürülni.... Szerintem keresd fel az orvosodat, mert ez nem normális dolog!

2014. jún. 27. 18:00
 2/21 A kérdező kommentje:
Ma voltam vissza a dokihoz,azt mondta hogy igy a jo ha folyik,legalább tisztul a seb. Neked mennyi idő volt mig begyógyult?
2014. jún. 27. 18:07
 3/21 anonim válasza:
Kicsivel több mint egy hónap. Nem fáj miközben ülsz? Nem kezd el zsibbadni ha sokáig ülsz?
2014. jún. 27. 19:09
 4/21 A kérdező kommentje:
Rendesen nem tudok leülni,mert fáj. Jo neked hogy egy hónap alatt rendbe jöttél. Nekem azt mondta a doki hogy 6 hét.
2014. jún. 27. 19:20
 5/21 anonim válasza:

Nekem is annyi volt, több mint egy hónap.

Nekem is fájt, és én ráfeküdni se tudtam, ezért csak hason feküdhettem.

2014. jún. 27. 19:24
 6/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaidat. Én sem tudok még teljesen rajta feküdni,de oldalt tudok. Remélem mihamarabb helyre jövök:) Neked teljesen rendbe jött?
2014. jún. 27. 20:12
 7/21 anonim válasza:

Nincs mit :)

Mint mondtam engem 3szor kellett megműteni.

Az utolsó 2 és fél éve volt. Egyelőre tünetmentes, de néha még szokott fájni, meg zsibbadni.

Ne haragudj meg, de megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?

2014. jún. 27. 20:16
 8/21 A kérdező kommentje:
Nekem nem tudta megmondani az orvos hogy mitől alakult ki,neked megtudta mondani? 20éves vagyok.
2014. jún. 27. 20:30
 9/21 anonim válasza:

Nekem se tudta, annyit mondott, hogy vagy fejlődési rendellenesség vagy születési rendellenesség.

Nekem ez 2008 végén kezdődött és 2011 végén ért véget.

Én 19 éves vagyok

2014. jún. 27. 20:33
 10/21 A kérdező kommentje:
És amugy miért kellett háromszor műteni?
2014. jún. 27. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!