Kezdek nagyon magam alatt lenni, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Végbélsipoly műtétem volt ma egy hete,és nem tudok kimozdulni itthonrol. Nem birok már feküdni sem. Sétálni csak bennt a házban merek,mert ha felállok egyből elönt a gennyes folyás a sebből.Olyan rossz látni,hogy mindenki tud menni a dolgára,én meg itthon vagyok magatehetetlenül.Mit csináljak hogy jobban érezzem magam?2014. jún. 27. 17:56
1/21 anonim válasza:
Szia!
Nekem is volt ilyen műtétem nem is 1 hanem 3, és szerintem a műtét után nem kéne hogy gennyezzen, nekem bevezettek egy csövet amin keresztül tudott ürülni.... Szerintem keresd fel az orvosodat, mert ez nem normális dolog!
2/21 A kérdező kommentje:
Ma voltam vissza a dokihoz,azt mondta hogy igy a jo ha folyik,legalább tisztul a seb. Neked mennyi idő volt mig begyógyult?
2014. jún. 27. 18:07
3/21 anonim válasza:
Kicsivel több mint egy hónap. Nem fáj miközben ülsz? Nem kezd el zsibbadni ha sokáig ülsz?
4/21 A kérdező kommentje:
Rendesen nem tudok leülni,mert fáj. Jo neked hogy egy hónap alatt rendbe jöttél. Nekem azt mondta a doki hogy 6 hét.
2014. jún. 27. 19:20
5/21 anonim válasza:
Nekem is annyi volt, több mint egy hónap.
Nekem is fájt, és én ráfeküdni se tudtam, ezért csak hason feküdhettem.
6/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaidat. Én sem tudok még teljesen rajta feküdni,de oldalt tudok. Remélem mihamarabb helyre jövök:) Neked teljesen rendbe jött?
2014. jún. 27. 20:12
7/21 anonim válasza:
Nincs mit :)
Mint mondtam engem 3szor kellett megműteni.
Az utolsó 2 és fél éve volt. Egyelőre tünetmentes, de néha még szokott fájni, meg zsibbadni.
Ne haragudj meg, de megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
8/21 A kérdező kommentje:
Nekem nem tudta megmondani az orvos hogy mitől alakult ki,neked megtudta mondani? 20éves vagyok.
2014. jún. 27. 20:30
9/21 anonim válasza:
Nekem se tudta, annyit mondott, hogy vagy fejlődési rendellenesség vagy születési rendellenesség.
Nekem ez 2008 végén kezdődött és 2011 végén ért véget.
Én 19 éves vagyok
10/21 A kérdező kommentje:
És amugy miért kellett háromszor műteni?
2014. jún. 27. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!