Injekció után még másnap is?
Figyelt kérdés
Hali!
Tegnap kaptam védőoltást a vállamba (izomba)..és utána nemnagyon de estefelé meg még ma is ha jobban mozgatom a karom akkor kicsit fáj/kellemetlen érzésem vam ott ahol beadták az injekciót...
Mehetek így edzésre (karate) nem lesz gond (pl. A fekvőtámaszoknál stb), el fog múlni?
Előre is Köszönöm! a válaszokat.
2014. jún. 25. 11:12
1/5 anonim válasza:
Ilyenkor pihentetni kell és hideg borogatást tenni rá.Hidd el hamarabb elmúlik ha nem erőlteted.
4/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm!
Csak az a gond hogy nem nagyom hagyhatom ki az edzést mert versenyre készülünk. De tegnap is pihentettem egész nap. A doki nem mondott semmit.
2014. jún. 25. 11:31
5/5 anonim válasza:
próbáld meg a jeges borogatást, ha időd engedi és pihentesd az edzések között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!