3 napja nincs székletem mert visszatartottam és már nagyon fáj a hasam, de nem sikerül a nagydolog. Mit tegyek? Hashajtó?
ha még sokáig csinálod, kórházban fogsz kikötni, és azon kapod majd magad, hogy a doki ujjal kapirgálja ki belőled a beléd-cementálódott székletet..
szokásos eljárás, és nagyon-nagyon kellemetlen...
nem szabad vissza tartani!igen igaz bélcsavarodást okozhat.
HAGYD A HASHAJTOOT! HA MÁR PROBÁLTAD ÉS NEM SEGIT AKKOR MENJ ORVOSHOZ ÉS KÉRJ BEÖNTÉST!!! AZ LESZ A TUTI.KIJÖN BELÖLED MINDEN ÉS 2 NAPIG NEM KULÁZOL.HA MÁR TÖBBET IS KAPTÁL ÉS NEM SIKERÜL AKKOR OTT MÁR NAGYOBB A BAJ. AZ ÉN ISMERÖSÖM MÁR4 ET KAPOTT.DE A MULTKOR TÉRDEN CSUSZVA SZENVEDETT.CSÖVET DUGNAK A SEGGEDBE ÉS VIZET PUMPÁLNAK A BELEIDBE.EZ KI TISZTÍT.HA MÉGSEM AHOGY AZ ISMERÖSÖM JÁRT AKKOR OTT MÁR SZAR A HELYZET :(
Nehogy kiröhögjetek !
A 3 évvel ezelőtti aranyérműtét óta ( valszeg az akkori Levolac hatására ) tökéletes a székletem. 2 éve volt műtét más területen, a székletem ok maradt. 1 hónappal később beszorult, negyed órás kínlódás után sem jött ki, csak őrült fájdalmasan feszítette a végbelem. Végső elkeseredésemben óvatosan feldugtam egy SIMA, TISZTA főzőkanálnyelet, és ÓATOSAN addig mozgattam oldalirányokban, amíg végre az egész kijött. Hatalmas megkönnyebbülés !!! Utána minden OK ! Majd kb 2 hét után ez megismétlődött, kisebb fájdalommal, OK eredménnyel. Azóta ilyen nem történt, okát sem a háziorvosom, sem sebész rokonom nem tudja.
Az eszközöket persze eldobtam.
Jó egészséget !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!