Mi történik ha egy felnőtt bébi ételt eszik?
Semmi bajod nem lesz, nyugodtan eheted. Egy volt kolléganőm rendszeresen ezeket ette, mert lényes volt a gyomra.
Arra készülj fel, hogy csak minimálisan vannak sózva, fűszerezve.
De akkor miért írják rá, hogy felnőtt nem eheti?
Kutyakajákra is ráírják( konzerv), hpgy ember nem eheti; egyszer vettem a cicaimnak tejszines macska kajat es kivancsisagbol megkostoltam es meg elek, csak pocsek volt az ize, de semmi bajom nem lett, akkor gondolom kutyakajatol se lenne bajom. Szaraztapot mar kostoltam, de a konzervestol?
Egyszer egy ismimmel fogadtunk - allatkajat meg merem e enni. Adott vmi horcsogkajat. Keksszeru, joghurttal megtoltve... Borzasztoan izlett igy a rokonom horcsogetol loptam a csemeget :D es kerestem nagambak az allatkereskedesben. Nem tudom mi a neve, de horcsogosok gondolom sejtik.
Amugy ettem már sarat, bogarat, mindent, livancsisagbol vagy testveri, haveri szivatasbol, fogadasbol.
1 dolog van amit megkostoltam, de sosem beszelek rola es ha kiderulne, nekem annyi lenne :D
Hosszabb távon, csak baba kaját enni nem célszerű, mert ezekből a pépes táplálékokból hiányzik a rost, a kalcium és a D-vitamin.
Tehát ezzel fogyózni nem jó, bár sokan teszik.
A bébiétel tápanyag-összetételét tekintve ugyanakkor minden tápanyagot és vitamint tartalmaz, amire egy kisbabának szüksége van - egy felnőtt nőnek azonban ez nem elég. Mindent összevetve a diéta hamar alultápláltsághoz, fáradékonysághoz vezethet, sőt egyes tapasztalatok szerint székrekedéshez is.
Ehetik, de mást is kell enni mellé. Tehát ha elnassolsz 1-2 üveggel, akkor semmi bajod nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!