Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi történik ha egy felnőtt...

Mi történik ha egy felnőtt bébi ételt eszik?

Figyelt kérdés
Pár nap múlva leszek 24 és még felnőttként is kipróbálom a legidétlenebb dolgokat... :) De ezt nem vállaltam be :D aminap bevásároltam és elmentem a bébi ételek mellett. Rá van írva, hogy felnőttek ne fogyasszák... Megnéztem milyen ízekben van és lényegében a javarésze felnőttek által is fogyasztható ételek pépesítve... Akkor miért nem ehetik a felnőttek?

2014. jún. 8. 00:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Semmi bajod nem lesz, nyugodtan eheted. Egy volt kolléganőm rendszeresen ezeket ette, mert lényes volt a gyomra.

Arra készülj fel, hogy csak minimálisan vannak sózva, fűszerezve.

2014. jún. 8. 01:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Pár éve dolgoztam egy drogériában. Melletünk volt egy ruházati üzlet. Mindig jött át egy lány (ottani eladó) és rengeteg bébi ételt megvett. Egyik kolléganőm mondta, hogy a lánynak biztos hogy nincs gyereke, mert szomszédja, biztos viszi valakinek a bébiételt. Aztán egyszer csak megint jött a lány, és kérdezte hogy nincs e ebben meg aban az ízben, mert a polcon nem találja. Mondtuk nincs most sajnos, de van sokféle, válasszon másikat esetleg. akkor mondta, hogy azokat ő nem szereti! Mi??? Mondta hogy ő évek óta bébiételt eszik, csak így tudja tartani a 43 kilóját. Csak néztünk tátott szájjal.
2014. jún. 8. 01:34
 3/7 A kérdező kommentje:

De akkor miért írják rá, hogy felnőtt nem eheti?

Kutyakajákra is ráírják( konzerv), hpgy ember nem eheti; egyszer vettem a cicaimnak tejszines macska kajat es kivancsisagbol megkostoltam es meg elek, csak pocsek volt az ize, de semmi bajom nem lett, akkor gondolom kutyakajatol se lenne bajom. Szaraztapot mar kostoltam, de a konzervestol?

Egyszer egy ismimmel fogadtunk - allatkajat meg merem e enni. Adott vmi horcsogkajat. Keksszeru, joghurttal megtoltve... Borzasztoan izlett igy a rokonom horcsogetol loptam a csemeget :D es kerestem nagambak az allatkereskedesben. Nem tudom mi a neve, de horcsogosok gondolom sejtik.

Amugy ettem már sarat, bogarat, mindent, livancsisagbol vagy testveri, haveri szivatasbol, fogadasbol.

1 dolog van amit megkostoltam, de sosem beszelek rola es ha kiderulne, nekem annyi lenne :D

2014. jún. 8. 01:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne hülyéskedj már, ha a felnőttnek baja lesz a bébiételtől, akkor a gyerekeknek még károsabb lenne, nem? Inkább fordítva van ez, sok olyan kaja van, amit a felnőtt megehet, de a kisgyerek nem.
2014. jún. 8. 16:56
 5/7 A kérdező kommentje:
16:56 - rá van írva a bébi ételekre h felnőttek nem ehetik, lényegében én is ugyanazt gondolom amit te, de sosem értettem minek írják rá...
2014. jún. 8. 18:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát ez tényleg furcsa. :D
2014. jún. 8. 19:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Hosszabb távon, csak baba kaját enni nem célszerű, mert ezekből a pépes táplálékokból hiányzik a rost, a kalcium és a D-vitamin.

Tehát ezzel fogyózni nem jó, bár sokan teszik.

A bébiétel tápanyag-összetételét tekintve ugyanakkor minden tápanyagot és vitamint tartalmaz, amire egy kisbabának szüksége van - egy felnőtt nőnek azonban ez nem elég. Mindent összevetve a diéta hamar alultápláltsághoz, fáradékonysághoz vezethet, sőt egyes tapasztalatok szerint székrekedéshez is.

Ehetik, de mást is kell enni mellé. Tehát ha elnassolsz 1-2 üveggel, akkor semmi bajod nem lesz.

2014. jún. 8. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!