Ha valaki csak ugy osszeesik az iskolaban (gimiben) aztan nincs tobb tunete mit csibalnak vele? Reszletesen osszeesik aztan? Elore is koszonom a valaszt
Figyelt kérdés
#ájulás #osszeesni
2014. máj. 27. 22:57
2/20 A kérdező kommentje:
Es ha a mento megviszgalja de nem talal bajt utana mi van?
2014. máj. 27. 23:04
3/20 anonim válasza:
Vercukor szint? Verkepet nezett valaki? Evett rendesen? Be van love? Stb.
4/20 anonim válasza:
Semmit. 1* én is összeestem, kijött a mentő, VC értéket mértek, RR-t mértek, EKG-t csináltak, és mire mindezzel végeztek, annyira összekaptam magam, h egyedül meg bírtam állni a lábamon. Kérdezték, h ragaszkodok-e körházhoz, én meg mondtam, h nem. Mondták, h igyak egy kávét, és ennyi volt.
5/20 anonim válasza:
Én is estem már össze! Ha nincs ismert betegsége vkinek, ami indokolná a mentőt és utána 1-2 perc után jobban lesz nem szoktak mentőt hívni.
Pl. az én lábamat felpolcolták feküdtem ott 5-10 percet, és mentem órára. Lehet vérnyomás leeséstől is.
6/20 anonim válasza:
De ne játszd el hogy összeesel csak azért hogy megússz valamit! Egyébként beviszik egy nap megfigyelésre vért vesznek vérnyomás stb. Mi az hogy részletesen összeesik? :O Érdekes kérdés....
7/20 szandi1993 válasza:
szerintem hívd a mentőket
de mondd neki hogy egyen igyon amikor ott vagytok a suliban az egyik osztálytársqm mindig elájult és neki is ezt mondták mert egész nap nem iszik semmit
8/20 anonim válasza:
Kamaszoknál gyakori az ájulás, mivel hirtelen nőnek, és kissé összezavarodik a keringési rendszerük. Ünnepélyeken, hosszú álldogálást igénylő rendezvényeken ez előfordul. El kell látni a gyereket, nem kell mentőt hívni, ha hamar magához tér. (egy pedagógus)
9/20 anonim válasza:
Én azt javasolnám, hogy vizsgáltasd ki magadat. Ok nélkül nem ájuldozik senki.
10/20 anonim válasza:
sokan azért esnek össze, mert fogyókúráznak, vagy mert energiaitaloktól remélik, hogy erőre kapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!