Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lehet ebből baj?

Lehet ebből baj?

Figyelt kérdés
Tegnap állítólag nagyon magas volt a testhöm (láz?) és úgy aludtam egész este. Ha láz volt, és ìgy aludtam lázcsillapito nélkül, lehet bajom?
2014. máj. 25. 15:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha tudtál aludni akkor nem baj de ha viszont továbbra sem megy le a lázad menj orvoshoz és vegyél lázcsillapítót.
2014. máj. 25. 15:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez a furcsa, hogy nem vagyok beteg, napközben sincs lázam, csak párom érezte úgy hogy szokatlanul nagyon meleg a testhöm alváskor
2014. máj. 25. 15:15
 3/5 anonim ***** válasza:

alvas kozben kimelegedhetsz, es a parod erezhetett melegnek. De ha valoban lazas lettl volna, foleg ha nagyon, akkor felebredtel volna. (anno egyszer en legalabbis eletem egyetlen 41 fokos lazara felebredtem, hogy iszonyat szarul vagyok es bar fogalmam se volt mi a gond, arcot mostam es a hidegviz ala tett csuklom olyan eszmeletlen jo erzessel toltott el, hogy maradtam is vagy felorat igy, mikozben anyukam kijott es megnezte a homlokom...aztan lazmeres...:-().

Ha napkozben nincs lazad es nincs bajod, akkor nincs gond. Legkozelebb ebresszen fol a parod es merjed meg a testhod, akkor kiderul az, hogy csak erzetre vagy meleg vagy valoban hoemelkedes...

2014. máj. 25. 16:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Az enyém is meleg volt, és nem a láztól, hanem 27 fok volt a szobában, kint is már kánikula van, a takaró alatt is meleg van, alvás közben ez szinte mindenkinél előfordul.
2014. máj. 25. 16:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. máj. 25. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!