Van valakinek valami ötlete hogyan tudnák kilábalni ebből az egészből?
Hany eves vagy?
Az egyik, felkeresel egy pszihiatert,v. pszihologust.En nö vagyok,feltetelezem te fiatalember,de voltam regen hasonlo helyzetben.Gyogyszerek hatsara(kortizon)amit 8 evig szedtem,szorongasos,panik es felelem beteg lettem.Allando hanyinger gyötört alig tudtam a falatokat lenyelni......
Akkoriba vettem egy nagy gobelint es elkezdtem kivarrni,parhonap mulva,kezdtem jobban lenni,majd nemsokara egesz jol,lekötötte a figyelmem.
Neked ajanlom,ha nyomaszto gondolatok jönnek,probalj atvaltani pozitiv gondolkodasra,biztos voltak az eletben jo idöszakok is,kezdj visszaemlekzni milyen jo volt,eld bele magad,ne hallgass szomoru,szivszorongato zenet,valts at vidamra....van valami amit szivesen csinalnal?Valami hobbi,ami igazan leköt,festes,rajzolas,ha nem is perfekt,szines festekkel,barkacsolas,v. ha nem tudsz fözni,kezdj el tanulni,mindennap valami mast,menj ki a varosba-faluba ,setalj,vidd ki a kutyad ha van.....A lenyeg hogy ne gondoskodj sokat a rosszrol.
Foglald le magad valamivel
Szakadj el a drogos baráti körödtől (ha még nem történt volna meg)
Nagyon köszönöm mindenkinek!Hihetetlen,de lementem futottam egy kört,és máris jobb a kedvem.:-) Igaz majdnem kiköptem a tüdőm,de megérte.Azt hiszem ezt a szokást megtartom.
Tényleg sokat számít,hogy valakivel/valakikkel tudok ilyen dolgokról beszélni.
Aranyosak vagytok.Köszönöm! :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!