Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Valakinek hasonló panaszok?

Valakinek hasonló panaszok?

Figyelt kérdés

Mostanában, ha több napot dolgozom egyszerre, másnap, a szabadnapomon olyan hülyén érzem magam. Például ma nem nagyon csináltam semmit, karácsonyi nagy bevásárlás a családdal és délután pihentem. Leültem tvzni és megszédültem, gyengének érzem magam, semmi erőm, semmi étvágyam. Most jönne ki a fáradtság? Aznap este mikor hazaérek alig bírok elaludni, reggelre kialszom magam és mégis olyan hülyén érzem magam. Év végi fáradtság? Valakinek hasonló panaszok?

19L

2013. dec. 18. 21:50
 1/3 anonim ***** válasza:

A páromnak voltak ugyan ezek a bajai, amikor sokat dolgozott egyfolytában. Most is vannak ilyen baja, mert általában 2-3-10 napot dolgozik szünet nélkül (10-16 órákat) :S

Ha egymás után 2 szabadnapja van, akkor sem tudja kipihenni magát normálisan.

Szerintem az, hogy egyben dolgozol sokat, kiszívja az erődet és nem pihensz annyit, mintha kevesebbet dolgoznál. Nem tudom, hogy mozogsz-e valamit, de az segíthet. Páromon is segített, amikor kicsit edzegetett :)

Egy héten 1-2x bőven elég, ha nincs sok időd, csak tényleg a lényeg, hogy valami mozgás legyen, mert különben amiatt sem lesz energiád, mert gyenge leszel. Tehát az izmaid lesznek gyengék :)

Sok sikert!

Ha bármi kérdésed van, nyugodtan írj :)

2013. dec. 18. 23:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Én is van hogy 5-6 napokat megyek, szabad nélkül, aztán 1 szabad és megint 6 nap. Mozogni úgymond mozgok eleget, mert álló inkább úgy mondom nem ülő munkát végzek, viszont én is 10-12 órázom. 2 nap alatt én sem tudom kipihenni magam, sajnos :) Köszönöm szépen a válaszod!! :)
2013. dec. 19. 00:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen! Azt tudom esetleg javasolni, hogy amikor szabadnapos vagy, akkor ne punnyadással töltsd a nap nagy részét. Tudom, ez nagyon nehéz, de ha egész nap punnyadsz, mert nincs erőd semmire, akkor tényleg még jobban elfáradsz. Muszáj rávenned magad arra, hogy picit aktívabb legyél és akkor talán nem leszel annyira fáradt. Páromnak is segített. De nagyon nehéz magad rávenni. Sok sikert neked és jó pihenést :)!!
2013. dec. 19. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!