Valakinek hasonló panaszok?
Mostanában, ha több napot dolgozom egyszerre, másnap, a szabadnapomon olyan hülyén érzem magam. Például ma nem nagyon csináltam semmit, karácsonyi nagy bevásárlás a családdal és délután pihentem. Leültem tvzni és megszédültem, gyengének érzem magam, semmi erőm, semmi étvágyam. Most jönne ki a fáradtság? Aznap este mikor hazaérek alig bírok elaludni, reggelre kialszom magam és mégis olyan hülyén érzem magam. Év végi fáradtság? Valakinek hasonló panaszok?
19L
A páromnak voltak ugyan ezek a bajai, amikor sokat dolgozott egyfolytában. Most is vannak ilyen baja, mert általában 2-3-10 napot dolgozik szünet nélkül (10-16 órákat) :S
Ha egymás után 2 szabadnapja van, akkor sem tudja kipihenni magát normálisan.
Szerintem az, hogy egyben dolgozol sokat, kiszívja az erődet és nem pihensz annyit, mintha kevesebbet dolgoznál. Nem tudom, hogy mozogsz-e valamit, de az segíthet. Páromon is segített, amikor kicsit edzegetett :)
Egy héten 1-2x bőven elég, ha nincs sok időd, csak tényleg a lényeg, hogy valami mozgás legyen, mert különben amiatt sem lesz energiád, mert gyenge leszel. Tehát az izmaid lesznek gyengék :)
Sok sikert!
Ha bármi kérdésed van, nyugodtan írj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!