Volt valakinek poszttraumás stressz szindrómája? Amennyiben igen, megírná nekem, hogy mennyi ideig tartott, hogy sikerült belőle kilábalni, mennyi idő alatt? Akár priviben is, ha nem akarja nyilvánosságra hozni.
Szia, a kedves második vagyok.
Elég gyakoriak nálam az emlékbetörések, amik a lehető legváratlanabb pillanatokban jönnek elő akarva vagy akaratlan, de inkább akaratlan.
A tudat alattim sok olyan infót begyűjt amik előhozzák ezeket.
Gyakoriak a rémálmokl, amik szintén az említett két esemény körül forognak, ezért esténként megpróbálok a lehető legkevesebbet aludni. Ami szintén nem túl okos dolog.
Viszont próbálom úgy élni az életem, hogy már csak azért seggbe rúgom ezt a poszttraumás stressz dolgot, és igenis igyekszem bele vetni magam a társadalmi életbe.
Gyógyszereket nem vagyok hajlandó szedni, egyelőre bőségesen segít a beszédterápia.
L/22
Kedves 14:03-as!
Megkérdezhetem, h.kihez jártál terápiára?
Kérlek, ha nem szeretnéd nyilvánosan kiírni, küldd el privát üzenetként ha lehetséges.
Nagy segítség lenne!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!