Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szívizomgyulladás? Volt már...

Szívizomgyulladás? Volt már valakinek?

Figyelt kérdés
Milyen tünetei vannak, és hogy kezelik?
2013. dec. 11. 14:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem volt. Nekem erős légszomjam volt, köhögtem, tele volt a tüdőm és a szívem vízzel. Infúzióval kezeltek, szóval mindenképpen kórházi kezelést igényel.
2013. dec. 11. 14:59
 2/12 A kérdező kommentje:
Hű, az nagyon komoly lehetett.És megkérdezhetem hogy mitől lett neked?Lázad, ilyesmi volt?És ki állapította meg, háziorvos?Nekem "csak" szurkál pár napja a szívem, egyenlőre stresszre fogom, mert abból bőven, túl sok is volt mostanában.Két hete volt ekg-ém , az jó lett.De sokat olvasgatok a neten, és mindig a legrosszabbra gondolok sajnos.Neked is szúrt a szíved, vagy ilyen tüneted nem volt?
2013. dec. 11. 16:31
 3/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Azt hiszem egy elhanyagolt komoly nátha miatt volt. Igazából a kórházban derült ki pontosan, hogy mi a baj.
2013. dec. 11. 16:32
 4/12 anonim ***** válasza:
Megint az első vagyok. A szívem nem szúrt, csak légszomjam volt, fáradékony voltam és köhögtem.
2013. dec. 11. 16:33
 5/12 A kérdező kommentje:
Értem, nekem is volt egy vírusos betegségem pár hete.És a szíved fájt, szúrt vagy ilyesmi?
2013. dec. 11. 16:34
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem fájt, vagy szúrt a szívem. Első voltam megint.
2013. dec. 11. 16:34
 7/12 A kérdező kommentje:
Bocsi a zaklatásért, és köszi a válaszokat:-)Mert engem a szívszúrás aggaszt, de akkor az nem ettől lehet gondolom.És nagyon köhögtél?Lázad nem volt?És hány napig voltál kórházban?
2013. dec. 11. 16:35
 8/12 anonim ***** válasza:
Ne viccelj már! :) Dehogy zaklattál! :) Azt hiszem kb. 2 hétig voltam kórházban.
2013. dec. 11. 16:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Megint az eddigi válaszok írója vagyok. Lázam nem volt, csak a vérnyomásom volt 200.
2013. dec. 11. 16:37
 10/12 A kérdező kommentje:
Hű, akkor nem felejted el egyhamar biztos.Köszönöm a válaszokat tényleg, sokat segítettél, mert nagyon berezeltem a szívszúrás miatt, már mindent bebeszéltem, átolvastam az összes létező orvosi oldalt, és ettől még betegebb lettem....Örülök hogy kigyúgyultál:-)
2013. dec. 11. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!