Szédültem, hányingerem volt. Házi orvos elküldött belgyógyászatra, most akkor mi van? Többi lent.
Figyelt kérdés
Régebben többször előfordult, hogy szédültem és hányingerem volt. Pár órát tartott és elmúlt. Olyan fél évig havonta. Akkor az orvosom azt mondta, azért van mert növök. Rá, pár évre elkezdtem szedni pattanásokra gyógyszert aminek fél évre rá olyan mellékhatása lett, hogy izületeim begyulladtak, alig tudtam mozogni, menni, fejem elfordítani, nehezen vettem levegőt. Akkor is azt, mondta semmi baj, csak azért van mert növők! Akkor anyám bevitt korházba ott kivizsgáltak és minden rendben volt. Mr-en kiderült, hogy ödéma van a gerincemen és az okozta, pár hónap alatt eltűnt. Már jó vagyok. Azóta, bármi bajom van küld a kórházba. Én meg nyelek, mert az orvosok engem cseszegetnek, milyen hülye házi orvosom van, minek mentem oda, ő is el tudna látni. Annó mamánk szívrohama volt, nem olyan vészes, de a nő busszal küldte kórházba. Na szóval szerdán Pesten voltam és elig hideg volt, szinte az egész napot kint töltöttem, csütörtök reggel nem voltam szól, ezért nem mentem be suliba. Elmentem az orvoshoz. Megkérdezte cigizek-e? Mondom nem. Kólát iszol? Mondom igen. A válasza, akkor attól van. Írok beutalót a belgyógyászatra. Nem mentem el. Mert elegem van, hogy más betegek elöl veszem el a helyet. Már akkor fájt a torkom és most már a közérzetem is szar. Az osztályban elég jól arat az influenza vagy mi. Sorra dőlnek ki a gyerekek. Nem akarok, hiányozni. De, ha szarabbul leszek nem megyek. A kérdésem, hogy most mi van? Megint elmegyek hozzá, megkérdi mi volt a korházba, mit mondjak? Már tök idős és nyugdíjas, csak nincs helyette orvos. Anyámék már röhögnek rajta, mert vagy nem csinál semmit, vagy elküld a kórházba. De, ezt mindenkivel. Valami tanács?2013. dec. 1. 12:38
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!