Ez normális? (Több lent)
Figyelt kérdés
123/85 vérnyomás és 108 pulzus szerintetek nem sok egy nyugodt állapotban? 25 éves lány, kb. 170 magas 58kg.
Álltalában magas a pulzusom, de eddig egy EKG sem mutatott semmi rendelleneset.
2013. okt. 3. 12:24
1/8 anonim válasza:
A vérnyomásod jó, de a pulzusod tényleg sok. El kéne menned orvoshoz.
2/8 anonim válasza:
Első vagyok. Most láttam, hogy voltál EKG-n.
3/8 anonim válasza:
Pajzsmirigy vizsgálaton és vérvételen is voltál? Vérszegénység, pajzsmirigy-túlműködés, gyulladás, stb. is okozhatja.
4/8 anonim válasza:
Az első 2 válasz írója vagyok. Igaza van az előző válaszolónak! Nem csak szívbetegség okozhat magas pulzust!
5/8 Flector 67 válasza:
Ez az általában mit jelent? Mióta ilyen magas?
6/8 A kérdező kommentje:
Már elég régóta. Több éve. Gondolom köze lehet ahhoz is ennek,h nagy nagyon stresszes vagyok,sokszor aggodom,a kissebb dolgokon is sokaig rágodom. Szinte mindig idegeskedek vmi miatt,amit mások mondjuk félvállról vesznek. Nagyon lelkis vagyok,de ilyen a természetem,nem tudok ezen változtatni.
2013. okt. 8. 07:13
7/8 anonim válasza:
szoktad visszatartani a lelegzeted? akaratlanul, csak azt veszed eszre hogy "elfelejtettel" kifujni/befujni levegot
8/8 A kérdező kommentje:
Igen. Aztán nagyot sóhajtok. Miért?
2014. jan. 12. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!