Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miert idegesitem fel magam...

Miert idegesitem fel magam mindenen? Nem vagyok normalis ugye?

Figyelt kérdés
Vannak olyan napjaim amikor mindenen felidegesitem magam. Tegnap pl. Fajt a fejem es a fejfajasombol adodolag olyan idegbeteg es turelmetlen voltam, hogy nem volt egy normalis szavam senkihez. Fe van amikor semmi bajom es megis ilyen vagyok..pl. Anya bejon a szobaba es ideges leszek. Na ha hozzamszol akkor meg plane.meg nincs hozza semmi turelmem. Probalom visszafogni magam, hogy ne orditsak de nem mindig sikerul. Miert van ez? Mit tehetnek ellene? 15L
2013. szept. 26. 11:13
 1/2 anonim válasza:
Kamasz vagy...valoszinu ezert tortenik mindez...de lagalabb belatod,hogy egy kicsit idegesebb vagy a kelletenel... Elnezest kerhetnel toluk...es elmondhatnad nekik,hogy mostanaban strapaltabb vagy a kelletenel... :) CSAK POZITIVAN !
2013. szept. 26. 11:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Kamasz vagy, 5-6 éven belül spontán gyógyulni fogsz.
2013. szept. 26. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!