SOS! Pánikrohamom van! Valaki?
Figyelt kérdés
2014. máj. 20. 14:52
21/34 A kérdező kommentje:
csinálom folyamatosan, most a légzés nem szorít már annyira
2014. máj. 20. 15:20
22/34 A kérdező kommentje:
kis szívproblémával esetleg valami gyógyszert vehetek be? vagy azzal csak rosszabb?
2014. máj. 20. 15:21
23/34 anonim válasza:
Milyen gyógyszert szeretnél bevenni?
24/34 A kérdező kommentje:
xanax vagy sedatif pc van otthon
2014. máj. 20. 15:23
25/34 anonim válasza:
Enyhe nyugtató nem árthat, de inkább a gyakorlatokat, légzéstechnikát csináld, vígasztald meg magad egy fagyival, vagy csokival, és mondogasd amit leírtam, hatni fog, hamarosan jobban leszel.
26/34 A kérdező kommentje:
akkor inkább nem szedek be semmit, nagyon köszönöm a sok segítséget
2014. máj. 20. 15:24
27/34 anonim válasza:
A légzéstechnika kicsit egyszerűbben leírva: ne kapkodd a levegőt! Igyekezz minél lasabban lélegezni! Hosszú, mély levegőket vegyél! Ha ki tudsz menni a friss levegőre az nagyon jó, vagy nyiss ablakot! Bár ne szűrődjön be sok zaj, mert az nem jó.
28/34 anonim válasza:
nyugi ! mindjart elfog mulni ne aggodj , igyal egy pohar vizet szep lassan es ulj ki a levegore!
29/34 anonim válasza:
Nézd az eget. csodaszép ma, kék az ég és fehér felhők változatos alakzatban, én azt néztem végig az úton.
30/34 A kérdező kommentje:
kimegyek kicsit levegőzni, köszönöm
2014. máj. 20. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!