Pánikrohamom volna? 1-2 hete arra ébredek hajnalonként hogy valami megmagyarázhatatlan félelem fog el. Mintha a szívem is hevesebben verne, de mikor megmérem a vérnyomásom, akkor az általánost mutatja. Szédülök és egyenletlen a légzésem is.
Az elmúlt két hétben nagyon egyedül éreztem magam, amiatt hogy összevesztem a családommal. Feleslegesnek éreztem magam, úgy éreztem meg fogok őrülni és fordultak meg butaságok is a fejemben... sokat gondolkoztam egy srácon is, akivel két hónappal ezelőtt elrontottam a dolgokat és most nagyon hiányzik. Tehát kapcsolat terén is egyedül érzem magam. Az agyamra ment volna az egyedüllét és a magány?
Ha tudja valaki hogy mitől alakul ki, hogy lehet ezt az érzést elmulasztani, az légy szíves segítsen, mert nagyon rossz:( mit tegyek, forduljak pszichológushoz? Már nem merek elaludni, nem tudom kipihenni magam rendesen, karikásak a szemeim, és félek hogy idővel csak rosszabb lesz minden:( előre is köszi!
20/L
Ez éjszakai pánikroham. Fordulj vele orvoshoz. A szüleiddel próbáld meg rendezni a problémádat ha lehetséges. Úgy látszik gyengék az idegeid.
Jobbulást!
Köszi szépen hogy válaszoltatok!
Ma többnyire nyugodt éjszakám volt. Többnyire csak attól féltem hogy megint rohamom lesz, de szerencsére ez elmúlt. Igaz, hajnal kettőig fb - n beszélgettem egy barátommal és csak jóval kettő után sikerült így is elaludnom. Félek hogyha fb helyett aludtam volna, akkor megint rohamra ébredtem volna:(
Szerencsére citromfű rengeteg nő nálunk a kertben úgyhogy azt már ma le tudom főzni. A valeriánát szükség esetén úgy érted, hogy ha rohamom van, akkor vegyem be, vagy pedig szedjem rendszerességgel? Olvastam olyanról is, hogy az antidepresszáns szedésének abbahagyása után felerősödhetnek a tünetek elvonási tünetként. A valerinával mi a helyzet? Bátran bevehetem - elvégre recept nélkül kapható, vagy kérjem ki az orvos tanácsát?
és mégegy talán buta kérdés: belelehet halni a pánikrohamba?:/
mégegyszer köszi a kedves segítségeket!!
A citromfűtől én is jót aludtam. Bár kicsit nyugtalan voltam, fel-fel ébredtem éjszaka és még rettegve aludtam el, de rohamom nem volt:) Tesómmal és apummal is kezd rendeződni a viszonyom.
Remélem ez a két éjszaka nem csak a véletlen, és a többi is ilyen nyugodt lesz:|:))
Még egyszer köszi a segítséget:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!