Fáj a nyelvem egész hátul, a torkomban. Mi lehet?
Sziasztok.
Ma délben kezdődött, fokozatosan erősödött fel. Nyelési fájdalmaim is vannak, a vacsit elég nehéz volt leküzdeni.
A torkom nem a megszokott "náthás" módon fáj, hanem akkor fáj, ha a nyelvem mozgatom. Nyomásra is fáj (ha kézzel nyomom meg). A mozgásra olyannyira érzékeny, hogy beszélni se esik jól egy ideje.
Valakinek volt már ilyen esetleg? Mi okozza? Magától múlik?
Köszi előre is.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat.
Én szabolcsi vagyok amúgy.
Na most a következőképp alakultak a dolgok: az érdekes torokfájás, amiről fenn írtam, tegnap este egy bögre NeoCitran-tól majdnem teljesen elmúlt. Reggelre pedig átalakult rendes, hagyományos megfázásos jellegű torokfájássá.
Ami amúgy nem lenne gáz, csak épp komoly fülgyulladáson vagyok túl, nem akarom, hogy megint begyulladjon minden.
Ma vettem tengervizes orrspray-t, meg torokspray-t. Elég jó mindkettő!
Reggel jutott eszembe, hogy a tengeri levegő bezzeg milyen jót tenne, a tengerparton mindig mindenem meggyógyult még eddig. Így jutott eszembe ez a megoldás.
Úgyhogy úgy tűnik, mégiscsak megfázás, de a kezdő torokfájás elképesztően fura volt ezzel a nyelvfájdalommal. Azt hiszem, a torkom még soha nem fájt ennyire.
Köszi még egyszer mindenkinek. Ha tudtok valamit, írjatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!