Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lassan egy hete (nagyon)...

Lassan egy hete (nagyon) náthás vagyok és kb.2 napja egész nap fura ízt érzek a torkomban és sokszor fura érzést az orromban, ez miért lehet?

Figyelt kérdés

A torkomból mintha enyhén mentás íz törne fel fél percenként, pedig semmi mentolosat nem ettem a héten. Fogat mostam, de eddig soha nem éreztem ilyet. Az étrendem is ugyanaz, mint normálisan.

Az orromban is egész nap fura szag és érzés van, olyan, mintha valami feszítené belülről, mintha ammóniát lélegeztem volna be, szúró érzés.

2012. dec. 12. 20:28
 1/1 anonim ***** válasza:
A nagyon náthásság lehet, hogy arcüreggyulladástól van.Akkor szokott az orrba ilyen furcsa nem megszokott szag jelentkezni. Orrmelléküreg felvételt kellene csináltatnod / háziorvos, orr-fül-gégész tud beutalót adni/
2012. dec. 12. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!