Normális hogy ennyit iszom?
Figyelt kérdés
Egy ideje, kb. nyár óta nagyon sokat iszom. ez olyan napi 4liter vizet jelent, óránként meg tudnék inni egy fél liter vizet. Szoktam figyelni, hogy egy nap hányszor töltök újra egy fél literes üveget, és úgy vettem észre hogy nagyon sokat iszom. Azt mondják, hogy jó ha az ember sokat iszik, de a szüleim szerint ez már túlzás, lehet bajom belőle esetleg? 16l2014. márc. 28. 19:17
1/3 anonim válasza:
Víztől nem lesz bajod. Van egy nemi betegség, talán a szifilisz, de nem biztos, ahol a beteg folyton szomjas.
De valószínűleg nincs semmi bajod. Menj el orvos, hogy csináljanak egy teljes vérképet, semmibe sem kerül :)
2/3 A kérdező kommentje:
már csináltattam laborvizsgálatot, ott minden jó volt, a vas szintem volt kiugróan magas, talán a csapvíz hatása lehet..:)
2014. márc. 28. 19:24
3/3 anonim válasza:
pont így volt a haverom hogy nagyon szomjas, azóta kell neki az inzulint szúrni mert cukorbeteg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!