Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért pisilek ennyit ha...

Miért pisilek ennyit ha szinte nem is iszom?

Figyelt kérdés
Naponta 8 szor is járok a wc pisilni. Nagyon sokat ráadásul. Mikor elmegyek a wc-re kipisilem magam és utána úgy érzem kiürült a hólyagom, de kb 10 perc múlva újra kell és megint sokat pisilek. Naponta ez 8-szor is előfordul és esténként elalvás előtt is 2 szer megyek wc-re. Éjszaka is felkelem minimum 2 szer és reggel az az első hogy wc re kell mennem. A páromnak is feltűnt hogy sokat járok de szerencsére megértő, Csak már nekem is jobban feltűnik hogy még egy 45 perces órát se bírok ki pisilés nélkül ki kell kéredzkednem és szünetbe megint az első utam a wc. Már szó szerint nem merek inni. Le mértem pár nap és ha iszom 1-2 litert akkor is ugyanannyit pisilek mint amikor szinte semmit csak 1-2 decit. Mikor 1-2 decit iszok lemértem több mint 1 litert pisiltem ki. 24/L Terhes nem vagyok ez biztos :) már lassan 4 éve van ez. Hol erősebb hol gyengébb. Voltam már vele orvosnál írtak fel gyulladás csökkentőt és utána azt mondták minden rendben. De ugyanúgy fennáll a helyzet :/ mitől lehet akkor ez ?
2013. nov. 20. 21:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Mennyire vizsgáltak meg? Nőgyógyásznál is voltál vele vagy csak sima orvosnál? Szerintem érdemes lenne megnézetni ultrahanggal, előfordulhat, hogy valami ingerli a húgyhólyagod, pl. ciszta, vagy ilyesmi, attól szoktak sokat pisilni. Más okot nem nagyon tudok elképzelni. :/
2013. nov. 20. 21:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Voltam nőgyógyásznál is. Ultra hangoztak is. Többször is kellett vizeletet adnom. Reggelit is napközbenit is ami eredménye 1 hét múlva lett meg. Van egy 9x13 mm-es folt a bal vesém fölött de azt nem tudom mi és nem is vizsgáltak tovább. Nem tudom az nyomhatja e. Még vese röntgenem is volt. És annyi eltérésem van hogy fentebb helyezkednek el a veséim mint kéne és vastagabb a fala. De azt mondták ez nem baj.
2013. nov. 20. 21:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem azért érdemes lenne jobban megnézetni valahol azt a foltot, szerintem az lehet a gond. Az orvosok sokszor lusták tovább vizsgálni vagy félnek a téves diagnózistól vagy nemtudom miért, nekem is sokszor annyiban hagyták a vizsgálatokat, pedig még szükséges lett volna. Maszek dokinál voltál vele? Ők hajlandóak többet foglalkozni a problémával, csak hát sok pénzért, de ez így csak nem maradhat, hogy ilyen sokszor kell pisilned.
2013. nov. 21. 00:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy alaposabb kivizsgálás kéne.
2013. nov. 21. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!