Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rossz lehet, ha ennyit iszom?

Rossz lehet, ha ennyit iszom?

Figyelt kérdés
Nemsokára 18 hetes terhes leszek és 2 hónapja kb. nagyon sok folyadékot viszek a szervezetembe!Valamikor 4 litert is megiszom,de csak szódából!Ez rossz lehet vagy nem lehet ettől bajom?A másik dolog az az ,hogy a számnak mindig furcsa íze van!Ez idegesít és arra kényszerít,hogy egyek vagy igyak,hogy ne érezzem!Már van mikor kényszerből eszem!Ez mással is elfordult már?A számban a nyál is már hol sok van hol nincs!Ezek normálisak lehetnek?
2010. jan. 18. 18:13
 1/7 anonim ***** válasza:
vércukrodat nézték már? amiket leírtál azok alapján esélyes egy terhességi cukorbetegség
2010. jan. 18. 18:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Egyszer nézték a cukromat,de akkor minden oké volt!Rendes vérvételnél a cukrot is nézik vagy nem?Valószínű,hogy akkor inkább holnap elmegyek a gyógyszertárba egy cukor mérésre!Eddig mindig jó volt a cukrom!
2010. jan. 18. 18:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem hasonló a helyzetem,napi 4-5 liter ásványvizet iszom,abból kb 1,5 litert éjszaka.Az orvos szerint amíg nem vizesedik a lábam,addig nem lehet baj,a vérnyomásod figyeld és ha lehet igyál inkább csapvizet vagy csökkentett szénsavas ásványvizet,mert a szóda nagyon erős és bár nem árt,a gyomrodnak nem fog jót tenni,ez tapasztalat.Nekem mindig égett és gyomorsavat hánytam,a sok szénsavtól.
2010. jan. 18. 18:44
 4/7 A kérdező kommentje:
A hányás időszakomon túl vagyok hála égnek!Nekem is azt mondták,hogy figyeljem a lában nem-e vizesedik!Szódából nem az erőset iszom és amikor tudok ásványvizet iszom!Remélem ebből nem gondom vagy a babának nem származhat!Mennyi idős terhes vagy?
2010. jan. 18. 18:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy ideig, hogy furcsa íze volt a számnak. Sok szenvedés és nassolás után (mert mindig ettem, hogy elmúljon) a hideg és a langyos tej segített.
2010. jan. 18. 18:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Nekem nem jó a tej sem!Nem értem mitől lehet ez az érzés a számban!Nagyon rossz kényszerből enni vagy inni!:(
2010. jan. 18. 18:52
 7/7 anonim ***** válasza:

A magzatvíz lassan 3 liter, és az 3 naponta lecserélődik. Szóval egy kismamának átlag 1 liter folyadékkal többet kell inni, mint egyébként. Én is rengeteget iszom, a 36. hétben. Most azt olvastam, hogy a vége felé már jobb csökkenteni, hogy ne nagyon vizesedj. Szerencsére nekem nincs ilyen bajom, úgyhogy nem aggaszt. Én csapvizet vagy szénsavmentes ásványvizet iszom.

A rossz szájíz is természetes. A gyomorszáj jobban el van lazulva, hogy tudjon nőni a gyerek, és emiatt jobban érzed az emésztőnedvek ízét is. Szerencsére nekem csak inkább az elején volt.

2010. jan. 18. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!