Folyamatosan fáj a nyakam és a hátam! Ez lehet pszichésen is vagy tényleg nincs vmi rendben?
Álló munkát végzek, de sokat vezetek is. Sajnos a nyaki gerincem állandóan fáj, ha masziroztatom, ha tornáztatom, akár izomlazitós krémmel kenem nem segit, mintha nem történt volna semmi. Mostanában reggelente zsibbad a kezem, meg gyakran megszédülök ülő helyzetben is kb 10-15 perc még jobban leszek, ha vezetek ilyenkor félre kell húzodnom.
Végeztek nyaki gereinc röntgent, de a jelek szerint egészséges vagyok! Én nem igy érzem!
Lehet pszichés oka is.
Vannak ilyen betegségek ahol semmilyen gép nem mutat ki rendellenességet, mégis megvan a fájdalom.
Pl. ilyen a primer fibromyalgia, típusosan középkorú nők betegsége és a fájdalomcsökkentés mellett szükség van pszichés támogatásra is.
Nálad is okozhatja a stressz, a mindennapok túlzott megterhelése, mozgásszegény életmód a fájdalmakat.
Itt a fájdalomcsillapítás mellett leginkább az életmód változtatás segítene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!