Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi lehet az oka annak, hogy...

Mi lehet az oka annak, hogy napközben fáradt vagyok, nem tudok koncentrálni?

Figyelt kérdés
Évek óta érzem magam fáradtnak (éjszakai alvástól függetlenül) nincs energiám, sokszor emberekhez sincs kedvem.

2014. febr. 16. 12:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Van rá tea, tabletta, meg egyéb tipp. De nem szeretnék semmit mondani, amíg nem tudom a korodat. Hiszen, hogy mit szedhetsz, az függ a kortól.
2014. febr. 16. 20:14
 2/9 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok
2014. febr. 16. 20:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is 22 éves vagyok. Sokkal jobban vagyok azóta, amióta palackban kimérek 1,5-2 liter vizet. Kevesebb cukrot eszem. Próbálok enni 2-3 óránként, gyümölcs, főtt kaja, vaja-zsíros kenyér zöldségekkel. Iszol elég folyadékot? Nem tömöd magad chipsel, csokival, energiaitallal, kávéval?
2014. jún. 4. 11:31
 4/9 anonim ***** válasza:
A zöld tea élénkít, saját tapasztalat.
2014. jún. 4. 11:32
 5/9 A kérdező kommentje:
A felsoroltak közül a kávé az egyik bűnöm a cigi mellett. Napi min. 3 liter ásványvizet fogyasztok.
2014. jún. 13. 20:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Gyümölcsökkel, zöldségekkel, hogy állsz? Hát, lehet kipróbálhatnád a cigi nélküli életet, és a kávét is a minimumra csökkenteni. Orvos lehet tudna segíteni, elmondod a panaszaid, biztosan ajánl valamit, Béres csepp stb. A sok sertéshús sem jó és fontos a rostban gazdag táplálkozás is.
2014. jún. 17. 10:46
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. jún. 21. 09:03
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy nagyon monoton életet élsz esetleg? Úgy értem hogy ugyan azokat csinálod szinte minden nap, mert létezik a depressziónak egy olyan formája ami ebből fakad.

Vagy esetleg barát hiány? társaság hiány? mert én akkor szoktam úgy lenni hogy nincs kedvem semmihez és fáradt vagyok amikor több napra teljesen egyedül vagyok.

2014. júl. 21. 11:05
 9/9 A kérdező kommentje:
Hű, hát lelki okokra még nem vezettem vissza. Igazság szerint nagy a nyomás rajtam sokszor. Mindenkinek és mindennek igyekszem megfelelni. Ennek ellenére monotonnak mondható az életem. A baráti kapcsolataim nagyrészt valahol a béka hátsója alatt vannak. Az emberek csak jönnek mennek az életemben. Egy két ember van csak ,akivel bizalmas dolgokat tudok megbeszélni és velük is ritkán találkozom. Még annyi, hogy a körülmények elég nehézkesek, dehát ma már kinek nem. :D
2014. júl. 23. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!