Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért vagyok folyton éhes?

Miért vagyok folyton éhes?

Figyelt kérdés

32 éves pasi vagyok.Az lenne a gondom hogy kb fél oránként éhes vagyok.De komolyan.Eszek tele a hasam majd szet pukkadok rá fél órára jön újra az éhség.Ok.van hogy egy óra mulva de ez van egész nap màr pá hete.Volt valakinek hasonló köztetek?Kivizsgálások folyamatban vannak de kiváncsi lennék hàtha volt valakinek hasonló.Iszonyat idegesítö.

Köszi

Szasza

2014. jan. 28. 13:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Akik még nem tudnák azoknak elmondanám, hogy a test zsírégető mechanizmusát az alhasi izomzat szabályozza. Korunk büszkesége az ezeknek az izmoknak a korcsosulása.

Az hogy valaki képtelen mozgatni őket, nem mindíg egyéni hiba. Örökletes is lehet. Ugyan is ha nagymama vagy nagyfater életében ülő munkát végzett, az nem rajta, hanem unokáin fog túlsújt eredményezni.

2014. jan. 30. 15:56
 22/23 anonim ***** válasza:

Oké, én már megtanultam hogy a jelenlegi világképünk mindig csak egy modell marad, nyilván amit még nem tapasztaltam meg az létezhet, de nehéz elképzelni.

Tehát nem mondom azt, hogy amit írsz az nem igaz.. de másrészt, próbáljunk olyan tényszerű állításoknál maradni, amik az emberek többségére is igazak.

Él olyan ember, aki tud lebegni és olyan is aki eszköz nélkül tüzet gyújt, a saját teste energiáival. De ez ha hihető, ha nem úgysem része a mi valóságunknak, mert mi úgysem leszünk képesek ezekre. Kár beszélni róla (másfelől érdekes téma).

Ha most egy kissé elhízott magyar férfival vagy nővel beszélünk, nem lehet azt mondani neki, hogy heti 5-6-7 kilót fogyni fog, mert MÉG HA NEM ESZIK akkor sem fog ennyit fogyni, csak éhenhalni.

Tehát oka van annak, hogy heti 1 kilónál több fogyásra nem is biztatják az embereket, sőt már heti fél kg fogyási ütemet is meg szoktuk dicsérni.

Mert a zsírtartalékok lebontása és felhasználása olyan biológiai folyamat, amiben a folyamatoknak időre van szükségük, és ez az idő nem igazán teszi lehetővé, hogy heti 1 kilónál több ZSÍR felhasználódjon a zsírpárnákból. Azaz ekkora körülbelül a folyamat felső sebesség korlátja.

Rengeteg ember használ helyi elektromos stimuláló berendezéseket. Rengeteg Sok ember végez olyan edzéseket, amelyek légzéssel vagy más gyakorlatokkal erősítik ezeket a bizonyos izmokat..

DE a hízás/fogyás hormonális kérdés, a zsírsejtek feltöltése nem egyszerűen evés/nem evés/éhség kérdése, hanem inzulinszint függvénye.

Ez minden ember esetében igaz, ha valakinek alacsony az inzulinszintje (márpedig az embernek természtes életkörülmények között is ilyen volt) akkor nem tud sok zsír raktározódni a testünkön. Ebből úgy gondolom ki lehet indulni, de még így, igen alacsony inzulinszint, sok edzés mellett sem igazán lehet meggyorsítani ezt a heti 1 kg fogyást (legfeljebb mellette nem lesz izomveszteség, szép marad a test, tehát a helyes táplálkozásnak+edzésnek fogyás közben is van értelme).

De hogy 5 hét alatt mi volt Nálad ez a tömegvesztés, az számomra most a felfoghatatlan kategória, de nem is kell megértenem, elhiszem/nem hiszem el sem kérdés.

A legtöbb ember erre nem képes, így nem hiszem, hogy ezt kellene kiemelni számukra, bejáratott és abszolúte jól működő utak helyett.

Ezt nem beszólásnak szántam, csak leírtam a véleményemet!

2014. jan. 30. 15:59
 23/23 anonim ***** válasza:

"A legtöbb ember erre nem képes, így nem hiszem, hogy ezt kellene kiemelni számukra, bejáratott és abszolúte jól működő utak helyett."

Nem tudom,! de az orvosokhoz való mászkálás csak az orvosnak lehet jó út! Az hogy az alhasi izomzatot megtanuljuk rendesen használni, ez szerinted:"A legtöbb ember erre nem képes," ??? A lehetőség mindenkinek adott! Állandóan kéznél van, nem igényel vegyszereket, sem tartósítót! + még ingyenes is!

2014. jan. 30. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!