Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért vagyok folyton éhes?

Miért vagyok folyton éhes?

Figyelt kérdés

32 éves pasi vagyok.Az lenne a gondom hogy kb fél oránként éhes vagyok.De komolyan.Eszek tele a hasam majd szet pukkadok rá fél órára jön újra az éhség.Ok.van hogy egy óra mulva de ez van egész nap màr pá hete.Volt valakinek hasonló köztetek?Kivizsgálások folyamatban vannak de kiváncsi lennék hàtha volt valakinek hasonló.Iszonyat idegesítö.

Köszi

Szasza

2014. jan. 28. 13:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Hát férfiaknál ritkábban alakul ki a pajzsmirigy túlműködés mint nőknél, de ez egy elég jellemző tünet rá.

Amikor az anyagcsere iszonyúan felgyorsul, és az ember folyton úgy érzi hogy éhen akar halni.

Ha nem hízol a sok ételtől, akkor sanszos, hogy pajzsmirigy lesz. Ha hízol akkor nincs ötletem.

2014. jan. 28. 13:06
 2/23 anonim ***** válasza:
Mit eszel, ami után 1 órán belül újra éhes vagy?
2014. jan. 28. 13:14
 3/23 anonim ***** válasza:

Én is ezt kérdeztem volna :)

Mit eszel? Mennyit? Milyen megerőltető a munkád?

2014. jan. 28. 13:21
 4/23 A kérdező kommentje:
Epp nem melozok.de peldaul ettem reggel teljes kiorlesu kenyeret attol is ugyanugy ehes lettem mint a sima kenyertol.sot.talan a sima kenyertol merrt gyorsa felszivodik hamarabb eltelek es jollakok.a masik lassan szivodik fel attol jol sem lakok.ergo mindegy mit eszek ehes vagyok fel vagy egy ora mulva.ha meg elmegyek wcre utana megint ehes vagyok.zgyanannyi a sulyom.nem hizok nem fogyok.
2014. jan. 28. 13:24
 5/23 anonim ***** válasza:
Tehát mostanában én is szénhidrátot eszem, mert ez egyszerűbb most, és jéé, éhes vagyok. Na, így kell hízáshoz nekiállni :D
2014. jan. 28. 13:24
 6/23 anonim ***** válasza:

Ha gabonát eszel legalább ne csodálkozz rajta, ha éhes vagy.

32 éves vagy, alakul az az inzulinrezisztencia hidd el..

Gondolj bele, egy zsír és fehérjeevéshez szokott élőlény (ember - hús+zöldségevő) tömény szénhidrátot kap (mindenféleszínű kenyér).

Meghal a vércukor szabályozásod, ami az éhség érzetre van kihatással. Ennyire egyszerű..

Egyél csülökpörköltet zöldséggel, sok zsírral. Jól fogsz lakni! Vagy reggel szalonnát, tojást szénhidrát nélkül.

2014. jan. 28. 13:27
 7/23 anonim ***** válasza:

Ennyi? Mi az, hogy ettem kenyeret? Csak úgy magában egy szelet kenyeret? :)

És ez mindig így volt? Nem lehet, hogy csak unatkozol, ha nem dolgozol. Nekem is van, hogy néha csak úgy ennék, pedig igazából nem éhes vagyok, csak jól esik és leköt. De ha sok a meló és az elfoglaltság, akkor sose gondolok ilyenre, hogy éhes vagyok. Vagy ha éhes vagyok, akkor sem eszem addig, amíg nem végzem azzal, amivel szeretnék. Iszom egy nagy pohár vizet, azzal elvan egy ideig a pocim :)

2014. jan. 28. 13:43
 8/23 A kérdező kommentje:
Intzulinrezisztenciam pasi letemre van vagy 5eve de az sosen okozott tuneteket es jol karban van tartva.csak azota nem tartom a dietat miota ez at ehseg mizeria van.azota eszek sokat es feher kenyeret is.
2014. jan. 28. 13:44
 9/23 A kérdező kommentje:
Nem magaban.zoldseg meg felvagott melle.amikor melozok is ehes vagyok csak epp tappenzen vagyok azert nem dolgozok.ez ugy 1honapja van es egesz nap ez van.ha elfoglalom magam akkor is.
2014. jan. 28. 13:46
 10/23 anonim ***** válasza:
Hát ha ez tényleg csak úgy hirtelen jelentkezett, anélkül, hogy te változtattál volna valamit az életeden, akkor tényleg jó, hogy kivizsgáltatod magad.
2014. jan. 28. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!