Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért vagyok kóros sovány?

Miért vagyok kóros sovány?

Figyelt kérdés
159cm, 41kg. és 20 éves lány....(ÉS RENDESEN ESZEK MINDENT, SOKAT)

2014. jan. 25. 15:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

[link]

Megint az első voltam.

2014. jan. 25. 16:49
 12/17 A kérdező kommentje:
jézusom lehet hogy tényleg az van................ elfogok menni kivizsgáltatni
2014. jan. 25. 16:54
 13/17 A kérdező kommentje:
allandoan pörgök, hangulatingadozásom van, szivdobbanásom, a pulzusom 90, sovány vagyok, ideges.....
2014. jan. 25. 16:58
 14/17 anonim ***** válasza:
Megint az első vagyok. Ezek mind a pajzsmirigy túlműködés tünetei.
2014. jan. 25. 17:00
 15/17 A kérdező kommentje:

Erre a betegségre a következők jellemzőek: a pajzsmirigy diffúzan megnagyobbodik, s a nagy vérteltsége miatt pulzál (lüktet) is, és felette surranás tapintható. (Ha ilyen betegnek a pajzsmirigye felé tesszük kezünket, ez már így is érezhető.) A szemek kidüllednek, a szemrés tágabb, a szemfehérje is kilátszik, ritkább lesz a szempillacsapás, a tekintet riadtnak látszik, a szemek csillognak, élénkek, izgatottak. Ezek általában mindkét szemre vonatkoznak, de a szemtünetek egyoldaliak is lehetnek.

De ezek nem illenek rám!!!!!

2014. jan. 25. 17:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Amit most írtál, az a Basedow kórra jellemző, de a pajzsmirigy túlműködés nem feltétlenül jelent egyből Basedow kórt.
2014. jan. 25. 17:05
 17/17 A kérdező kommentje:
ja értem hát lehet ez megmagyarázza az oknélkül ideges természetemet is!
2014. jan. 25. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!