Mit tesznek, ha a szövettanon kiderül, hogy kóros az anyajegy?
Van egy nagy, kidudorodó anyajegyem. Már pici korom óta. Eddigi vizsgálatok során nem találtak vele semmit, ha akarom, levetethetem, mondták.
(Egyébként állítólag nem egészséges a szabálytalan formájú, pedig ez az, soha nem is volt se kerek, se ovális.)
Most fogok majd menni vele vizsgálatra.
Ami izgat, hogy konkrétan a színe a barna egy vöröses vagy rózsaszínes árnyalata, tehát nem "tiszta" barna.
Nem szeretnék egy csomó rákvizsgálatot, CT-ket, MR-eket, nem bírnám ki idegekkel... Nem tudnék végigcsinálni így egy félévet az egyetemen, pedig nem tehetem meg, hogy passziváljak... illetve baromira nem jönne jól.
Szurkolok neked,hogy ne legyen semmi problémád!Mondd el az aggályaidat a dokinak..stb.
Szerintem amúgy lehet,hogy valóban lekéne vetetned,és akkor 100%,hogy nem lesz baj.
Hajrá és sok szerencsét,egészséget kívánok!
Ha pozitív lesz a szövettan, akkor MR meg CT vizsgálatok?
Mert úgy tudom, korán ad tüdő, csont stb áttétet. Azt máshogy nem lehet vizsgálni, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!