Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért nem tudok elaludni úgy...

Miért nem tudok elaludni úgy mint más? Sokan csak lefexenek be se csuják a szemüket és alusznak. Nem vagyok ideges nem iszok kv. t.

Figyelt kérdés
2014. jan. 24. 15:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Zajok, fények nem szoktak zavarni?
2014. jan. 24. 15:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem vagy elég fáradt. Sem fizikailag, sem szellemileg. Ez lehet attól is hogy nem vagy elég aktív, illetve attól hogy túl sokat alszol.

Például én napi 10 órát alszom, mert szeretek reggel sokáig aludni. És éjjel nekem is gondot okoz az elalvás, mert nem vagyok elég fáradt. Ellenben ha csak 6-7 órát tudok aludni, olyankor egyből el tudok aludni éjjel.

2014. jan. 24. 15:37
 3/4 anonim ***** válasza:

szia!

Nem azért van, mert nem vagy elég fáradt. Csak nehezebben alszol el, mint az átlag.

Én ugyan ilyen vagyok. A párom ahogy leteszi magát, már alszik. Én is sokat szenvedek az elalvással. El tudok én aludni, csak sokáig tart. és de, fáradt vagyok testileg is, és szellemileg is!!

Ez van, el kell fogadni az embernek a saját testét.

Amúgy mindig ilyen voltál? Mert én igen.

2014. jan. 24. 18:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Megfigyeltem, hogy jobban alszom, ha egész nap rendesen ittam. Lehet, hogy ez rajtad is segít.
2014. jan. 24. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!