Pánikbetegen lehet jogosítványom?
18/f
Lenne rá keretem, szívesen letenném, csak már attól hányingerem van, hogyha nyugtató nélkül utcára lépek. Tudtommal Frontin (és egyéb nyugtatók) szedése alatt pedig tilos a vezetés -bár a figyelmemmel eddigi éveim során nem volt gond nyugtató szedése mellett-.
Ha a betegtájékoztatón az van, hogy ne vezessen vele, akkor azt be kéne tartani. Útközben nagyon fontos a reakcióidő, ha éppen valami zűrös helyzet van, vagy akár csak hirtelen le kell fékezni...
Egyébként ha csak boltba mész vele, vagy kevésbé forgalmas úton és lassan, mert tudod, hogy mit szedsz, akkor elkerülheted a nem kívánt történéseket.
Szerintem a jogosítványt nyugodtan megszerezheted ettől függetlenül.
Egyébként nekem volt egy olyan időszakom, amikor mindig csak vezetés közben jött a pánikroham, persze meg is volt az oka. Szerencsére elmúltak és ismét tudok vezetni.:)
Köszönöm a biztatást! :)
A reakcióidőmmel nem volt probléma (voltam egy tesztre is) a forntin szedése alatt sem, remélem sikerül a vizsga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!