Az EGYIK szemem (kb. ) 20%-osan lát. Ettől még nagyobb koromba lehet majd jogosítványom?
Mert, ugyebár 1 pár szemem van, (Ez hülye kijelentés volt, mert kinek nem? XD ) az egyik szemem (amint már montam) 20% lát. A másik pedig 100% . És mindenki ezt kérdezi: "Ugye nagyobb korodban lehet majd jogsid?". Mire én: "Mit tudom én!". Szóval a válaszotokat várom.
UI.: Kicsit hülyén fogalmaztam...,de mindegy.
Hááát... ja szemüvegem az van.
Köszike!:-)
Háát... A szemüvegemben úgy vannak a lencsék, hogy azon az oldalon, ahol a rossz van, a rá való lencse a... (elfelejtettem, hogy hívják valami o betűs... MINDEGY.) megcsinált a jónál meg sima üveg. Anyukám szerint a kontaklencse nem jó, mert izé... (mit is mondott...hogy izé... megjegyzés: Kicsit jobban figyelni anyura. MEGVAN!) , hogy a szemüveg divatos is lehet, jól ál... (bár minden anya ezt mondja, ha a barátnőm mondja elhiszem...
Na vissza térve az eredeti témára!
A szabályzatokban nem írják meg milyen jól kell látnod a jogsihoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!