Mit tehetnék, ha tizenhat évesen depressziót és szorongást diagnosztizáltak nálam, de senki nem áll mellettem?
Figyelt kérdés
Járok pszichológushoz,de nem használ.A barátaim nem nagyon veszik komolyan,a szüleim pedig inkább a bajaim forrásai.Tudják,hogy nehéz időszakon megyek keresztül,de ahelyett hogy próbálnának segíteni rajtam,folyton negatív jelzőkkel illetnek;nem vagyok én semminek sem jó,hitvány gyerek vagyok,kövér...stb.Annyira el vagyok keseredve,nincs senki,akihez fordulhatnék,de egyedül nem bírom.2014. jan. 4. 10:47
1/2 anonim válasza:
A depressziód csak tünet és TÜKÖR.A szüleidet kell kezelni...
2/2 anonim válasza:
Nagyon sajnálom életem, én is végigmentem ezen, csak annyi volt a szerencsém, hogy betöltöttem a 18-at, és eldönthettem, hogy beveszem-e a nyugtatókat vagy nem.
Fiú vagy vagy lány? Van párod? Nem tudom, mit mondjak, most 21 éves vagyok, és megtaláltam a páromat, aki kihúzott ebből a szörnyűségből. Nekem is a szüleim voltak a fő probléma, plusz az akkori pasim sem volt a legjobb választás, barátaim nem nagyon voltak, aki volt, azt se nagyon érdekelte a dolog. Ugyanaz, mint neked.
Törj ki, keress valakit, aki boldoggá tesz, és tényleg szeret. Épp jó korban vagy, mert mire 18 leszel, addigra már 1-2 éve vele vagy, és meglóghatsz vele. Egyszerűbb, mint hinnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!