Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Érezte már valaki úgy, hogy...

Érezte már valaki úgy, hogy valahogy semmi és senki sem oké körülötte?

Figyelt kérdés

Az van, hogy felvettek párhuzamos képzésbe! Éljeeeen! De közben az első szakomat szeretném leadni... Illetve nem... Illetve nem tudom még, hogy mi lenne a legjobb (apu miatt az első szakomat nem kéne leadnom és most próbálok vmit kitalálni)...

Szóval egy csomó kérdés merült fel bennem és egy csomó embernek írtam, hogy minél több helyről kapjak választ, hogy eltudjam dönteni mi is legyen... De valaki félreértett és valaki furcsán válaszolt, mintha amit elgondoltam, nem lehetne (szakleadni) és valaki nem is válaszolt. :(

És én most egy kicsit úgy érzem, hogy ezek tudnak egymásról és mindenki tud mindent, csak én nem... Kicsit paranoid dolog ez, de most annyira rossz a közérzetem, hogy teljesen tanácstalan vagyok, mert nem tudom, hogy most mit fognak engedni és mit nem... :/ :'(

2011. aug. 4. 17:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Konkrétan én sem értem, mi baj van, szóval így elég nehéz segíteni.
2011. aug. 4. 17:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Van egy kis összeesküvés elmélet bennem és félek, h. nem tudom majd leadni az első szakomat... :'(
2011. aug. 4. 18:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Összeesküvés-elmélet?

Hát, a felsőoktatási dolgok pont nem a konspirációk talaja. Ha akarod, akkor "leadod" (azaz kiiratkozol), ha nem akarod, akkor nem. Senki sem fog kényszeríteni (legalábbis az egyetem részéről), hogy márpedig te folytatni fogod ezt.

Azt, hogy folytatni akarod-e, csak te tudod eldönteni, az intézmény pedig végrehajtja a döntésedet. Ennyi.

2011. aug. 4. 18:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy az egyetemtől én olyan választ kaptam, ami nem arra vonatkozik, hogy szakleadás, hanem arra, hogyan javallják ők, hogy összehozzam a két szakomat. :S Miért nem jó nekik, ha leadom az első szakom? :/ :'(
2011. aug. 5. 08:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Jóég, felnőtt ember vagy, basszus. Ne legyél már ilyen teszetosza. Nem értem, miért szenvedsz itt meg aggódsz.

Ha te ki akarsz iratkozni, akkor megteszed és kész. Olyan nem fog előfordulni, hogy nem engedik, őket kb. nem érdekli, mit kezdesz magaddal.

2011. aug. 5. 10:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Már bocs, de mint írtam, az egyetemtől nem éppen olyan válaszreakciót kaptam erre a döntésemre, ami túlzottan biztató...
2011. aug. 5. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!