Miért nem tudja senki mi ez a betegség?
Figyelt kérdés
14éves korom óta van elég durv migrenem. Fokozatosan rosszabodott eloszor csak havonta 1-2 alkalommal jött ki utana Mar hetente volt hogy 2x is. Ezutan a migrentol fuggetlenul rosszullétek is kialakultak. Ezek anvil allnak hogy 24ora leforgasa alatt eljut a csucspontra azutan elmulik. Ilyenkor egesznap gyengebb vagytok de a fejem nem faj. Rohamszeruen leszek rosszul ilyenkor leizzadok zsibbadnak a karjaim es idonkent teljesen kimegy a erö a labaimbol kezeimbol összeesek vagy csak elvesztem a tudatom par masodpercre. Volt olyan eset hogyedesanyam a kanapera ultetett mikor rossul voltam esbeszehozzam aztan kerdezte miert nem valaszoderult ki hogy 10perce a szemebe neztem de nem szoltam en azonban nemhogy nem hallottam h beszel de az elmult 10-15perc is kiesett nem emlekeztem semmire. Ez csak ritkan van de a rosszulletwk hetente ugyanugy jelwentkeznek. Juliusban volt egy shunt reviziom azutan elmult minden ilyen tünet de most bmmegint elkezdodott. Markia doktor szerint vagy epilepszia vagy összetett migren. Valakinek ilyen tapasztalata vagy esetleg ötlet novel allitsam meg ezt? Ja es a migreneknek semmi kozuk a fronthoz vagy az eletvitelemhez 2evig irtam fejfajasnaplot tobb orvos is latta mind azt mondta nemtudjak mitol van.2012. szept. 21. 11:08
1/3 anonim válasza:
Ideggyógyásznál voltál?Hormonvizsgálatot csináltak?Rendesen kivizsgáltak, tetőtől talpig?Van olyan gyanúm, hogy valamit kihagyhattak, különben nem létezik, hogy ne tudják, mi ez.
Valami gyógyszert próbáltál?Epilepszia esetleg tényleg lehet, bár úgy tudom, az nem jár fájdalommal.
Tudom ez nem sok segítség, de a migrénre legkülönfélébb fejfájásokra jó a cickafarkfű tea.Próbáld ki szerintem.Lehet, hogy nem fog használni, de ártani biztos nem fog.Igaz, pár hét is kellhet hogy meglegyen a hatása.
És rakd át az ágyad vagy próbálj másik szobában aludni.
2/3 anonim válasza:
Én is legelőször az epilepsziára gondoltam, migrén mellett. A migrénre szedsz valamilyen gyógyszert?
3/3 A kérdező kommentje:
Nem szedek semmilyen gyógyszert mert egyrészt nem segít másrészt azt mondta az orvosom hogy a fájdalomcsillapítók rendszeresítik a fejfájást ha túl sokat szedem. Epileptológián már voltam EEG vizsgálaton ott azt mondták nincs ilyen jellegű bajom. Voltam idegsebészeten (Markia doktor idegsebész szakorvos, hozzá járok 5éve plusz 2x műtött is, valamint Kónya doktornőnél is voltam a Heim Pá Kórházban). Októberben megyek fejfájás szakértőhöz. De úgy érzem újat már nem tudnak majd mondani. Nem tuddom még milyen vizsgálat lehet hasznos...
2012. szept. 21. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!