Imádom a hideget és utálom a meleget. - Ez baj?
Imádom a hideg időt, a borús eget, a szürke környezetet.
Az ilyen időjárás boldoggá tesz. Ha kinézek az ablakon és látom hogy szürke az ég, akkor jobb kedvem lesz.
Legjobban a viharokat szeretem: órákig tudom nézni ahogy szakad az eső, fúj a szél, dörög, villámlik az ég.
Szeretek kint álldogálni a jeges hidegségben. Ha hideg van szívesen csinálok bármit.
Viszont ha meleg van... Gyűlölöm a fullasztó dög meleget, szomorú vagyok ha süt a nap, melegben semmit nem tudok csinálni.
Velem van a baj, vagy mindenki mással?
Normális az ha ilyen vagyok?
Semmi baj ezzel. Te tél típusú ember vagy, valószínűleg a színekben is inkább a szürkét, fekete-fehéret és a semleges színeket kedveled. :)
Én azt szeretem, ha ropogós hideg van, 40 cm hóval, és közben hétágra süt a nap. :) Nekem ez a kedvenc "időszakom", utána a tavasz, ősz, tél, és végén a nyár.. én sem bírom a fullasztó meleget, de a napsütést szeretem.
Valóban a szürke és a fekete a kedvenc színeim.
És a havat is nagyon szeretem. Az éjszakát is imádom.
Persze azt még hozzá kell tennem, hogy a tüzet is szeretem (kivételesen) és az éjszakai fényeket is szívesen nézem, (főleg karácsony tájékán), a szilveszteri petárdázást sportszerűen csinálom. :D
Nincs semmi baj vele. Gondolom nem is fázol meg könnyen.
Én viszont pont az ellenkezője vagyok. Én 25 fokban is fázom, kedvencem a nyár és 40 fokos melegben érzem jól magam :D:D
Bár a feketét meg a szürkét nem csak a télszeretők szeretik, én vagyok a példa rá :D
13:36 a számból vetted ki a szót: már nem is emlékszek rá, mikor voltam utoljára beteg...
Jó régen az biztos. :)
detto ugyanígy vagyok kérdező..a kolléganőim utálják amikor minden áldott nap áradozok , hogy mennyire csodálatos idő van, ők meg pityeregnek , hogy nem süt a nap..aztán persze bejön a dög meleg kánikula és már megy is a panaszkodás...én meg általában csendesen tűrőm és várom, hogy vége legyen. Százszor elmondom ilyenkor , hogy őszintén nem értem, hogy az emberek mégis mi a francot szeretnek ezen az izzasztó kánikulán.....??? WTF?
Miért jó ez? A napsütés ráadásul zavarja a szemem, belesüt a szemünkbe alig látunk..a napszemüveg idegesítő , ha szürke az idő akkor az szabályosan kellemes a szemben is. No meg érzem , hogy a szürke idő mintha csak töltené fel a szervezetem energiával és jókedvvel , nyugalommal viszont a meleg idő épp ellenkezőleg...minden egyes kis csepp életerőt elszív előlem és ingerült, rossz kedvű leszek.
Na ez vagyok én..
Anyukám az ellentétem.
Ő imádja a meleget (ki is megy ilyenkor a kertbe dolgozni, szóval nem benn hűsöl ) és ugyanolyan hatással van rá a hideg , borús idő mint ahogyan a meleg idő ránk..:D
Szóval nagyon érdekes dolgok ezek.
Mondjuk a szüleim nyári születésük és imádják a nyarat, a meleget én meg téli és utálom..szóval mittomén..:D lehet ebben is van valami. Amúgy azt vettem észre, hogy a nagyon időseket nem zavarja sem a túl hideg sem a túl meleg..általában azt mondják , hogy hát nyár van meleg van természetes, tél van hideg van az is.
És régen voltak ilyen szélsőséges időjárások csak azt mindenki elfelejti. Néha még az idősek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!