Ha fáj a fejem és lázas vagyok akkor mit igyak hideget meleget? SOS
Figyelt kérdés
Ha sikerül lecsillapítanom a lázam és utána valami meleget iszok megint megemelkedik a lázam.2011. márc. 2. 10:33
1/6 poiu válasza:
Teljesen mindegy, amennyit megizsol nem hat komolyan a belső hőmérsékletre. Viszont a túlségosan hideg ital nem tesz jót a lázas torkodnak. Langyos fürdő: ereszd tle a kádat éppen kellemes hőmérsékletű vízzel, mássz be, engedj hozzá hideget, annyit, amennyi még kellemes.
2/6 anonim válasza:
Borogatás a fejedre, és meleg tea szürcsölgetése paplan alatt.
Persze gondolom ez függhet attól is, hogy mitől vagy lázas és fejfájós. Ha influenza, és/vagy megfázás, akkor az előbb leírtak.. Jobbulást!
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!!
2011. márc. 2. 11:11
4/6 anonim válasza:
Azt mondják, hogy használ a forró Neo-Citran, vagy Coldrex... (Nekem nem igazán volt eredményes...)
5/6 A kérdező kommentje:
Nálam se hat gyógyszerekből is sokkal nagyobb adagokat kell bevegyek mint egy normál termetű ember sajnos elég nagydarab vagyok.
2011. márc. 2. 12:34
6/6 poiu válasza:
Ha nagydarab vagy, méginkább felmehet a lázad, mert kevesebb hőt adsz le. Én kipróbálnám a kádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!