A sztorit leírom lent mit tudnék csinálni?
Figyelt kérdés
Állandóan valami bajom van. Valamikor szúr a szivem vagy a tüdőm elkezd lüktetni valahol a testem érzem ahogy megy a vér. Most konkrétan anyakm fáj egy görcs benne az álla alatt. Mit csináljak hogy semmi bajom ne legyen? Orvosnál voltam egy hónapja és nincsen gyulladás a testemben2014. jan. 1. 19:44
1/1 anonim válasza:
Lüktetni nekem is szokott néha a testem és érzem ahogy ver a szívem és szúrni is szokott 2 hetente egyszer körülbelül de hogyha régóta ez megy akkor márpedig orvoshoz kell menned mert magától nem fog meg szünni próbálj másik orvoshoz menni vagy teljes kivizsgálásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!