Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit kell ilyenkor csinálni?

Mit kell ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés
Ha valaki elájul a tanórán és nem szól a tanárnak,hogy nem érzi jól magát akkor mit csinálnak?azért kérdezem mert csütörtökön az iskolában a tanórán elájultam és nem emlékszem semmire csak arra,hogy sötéten láttam,alig hallottam,izzadtam és melegem volt.szerintetek mit csinálhattak velem?kérlek titeket részletesen írjátok le.
2013. máj. 25. 17:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha elájul valaki, akkor le kell fektetni és felpolcolni a lábát. Az a lényeg, hogy magasabban legyen, mint a szív vonala fekve. Mást nem nagyon tudnak csinálni. Ha sokáig nem tér magához valaki, akkor orvost kell hívni, aztán majd ő tudja a többit.
2013. máj. 25. 18:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Előttem szólónak igaza van,de a legtöbb esetben elfelejtik a lábakat felpolcolni,de a lényeg hogy lefektetik,valaki kicsit az ájult illetőt oldalra fekteti és pár perc alatt magához szoktak térni.Az ájulás után sokszor még nem lát tisztán az elájulult személy,és rossz az egyensúlya,esetleg nagyon gyengének érzi magát,van hogy egy kis cukrozott italt adnak ilyenkor neki.De semmi extrát nem csinálnak.
2013. máj. 25. 18:11
 3/3 A kérdező kommentje:
én annyira emlékszem mikor magamhoz tértem,hogy ütögették az arcomat és vizes volt a fejem és a mellhasam és mikor felébredtem csak fényeket láttam és ki voltam száradva.ezt jól csinálták?
2013. máj. 25. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!