Volt a héten valaki nagyon frontérzékeny? DE úgy, hogy nem bírt semmit csinálni, és érezte, hogy nincs jól? Mi a teendő ilyenkor? MI a megoldás? Csak az írjon akinek volt már ilyen.23/L
Könnyű mindent az időjárásra fogni. Vizsgáltasd ki magad!
És a jövőben szokj rá a rendszeres sportra. Az karba tartja a keringést.
Nekem hétfőtől szerdáig úgy fájt a fejem, hogy ezzel keltem, ezzel ébredtem, alig bírtam dolgozni. Én úgy éreztem, a melegtől van az egész.
De az általad leírt panaszok valóban inkább pánikbetegségre utalnak, mint frontérzékenységre. Ha gyakrabban előfordul, szerintem is keress föl egy orvost.
Jobbulást!
leírom a mai szituációt..itthon vagyok egyedül..senki egy szót se szól hozzám, leállok takarítani, érzem hogy veszek egy levegőt és majdnem beindul a szívem, eszembe jut, hogy pihenjek le nehogy rosszul legyek.
Lefekszek.Még 2 szer előjön ez az érzés,.No stressz,és mégis.Aztán este a párom skype elé hív, amikor leragad a szemem.Fáradt vagyok folyamatosan.Ez van 3.napja.Nekem is csütörtökig fájt a fejem,reggel este.De azóta is szédelegtem.Ma reggel már mikor keltem,akkor jobb volt, csak nap közbe lettem gyenge.Bevallom cigizek, de nem sokat.Leteszem, hátha akkor is jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!