Benőtt körömmel mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Kábé 3 napja nagyon fáj a nagylábujjam körmének az egyik széle, nekiálltam körömreszelővel lereszelni a körmöm oldalt, és ahogy megemeltem, egy kicsit gennyes volt. Sebészetre nagyon nem szeretnék menni, ha csak rágondolok, összeugrik a gyomrom és remegek. Mit csináljak?2013. szept. 6. 16:33
1/5 A kérdező kommentje:
Kihagytam, hogy a körmöm széle melletti bőr fel van dagadva egy kicsit és piros.
2013. szept. 6. 16:43
2/5 anonim válasza:
Annak idején én is így jártam, csak annyi különbséggel hogy belerúgtam véletlen az ágyba, és utána elmozdult egy köröm rész, ami folyton nőtt befelé, mivel én is féltem hogy fájni fog ezért 5 évig húztam sebes lábbal, mire 3 év után elmentem és 10perc alatt rendbe hozták úgy ahogy én itthon nem tudtam volna
Lehet áztatni meg kötést tenni rá, de csak ideig óráig megoldás, jobban jársz ha elmész.
Nem fájdalmas beavatkozás, én végig néztem miután kaptam egy injekciót a lábujjam tövébe, ez tompa nyomó érzés volt
21/F
3/5 anonim válasza:
Nekem meggyógyította a Betadin és a Tetran krém pár nap alatt, minden nap kétszer jól tunkold be jóddal, ha megszáradt tegyél rá tetran krémet és egy tapaszt.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat! Szerintetek azt megcsinálhatom, hogy miután lenyomtam a gyulladást (kb. másfél órája rákentem egy nagy adag Tetrant, azóta egyértelműen jobb), kivágom a benőtt részt?
2013. szept. 6. 18:30
5/5 anonim válasza:
Vágd ki és jól jódozd be utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!