Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Meddig fáj még a hátam?

Meddig fáj még a hátam?

Figyelt kérdés

Egy hete észrevettem, hogy fáj a torkom. Elmentem orvoshoz, azt mondta, torokgyulladásom van. Szépen szedtem a gyógyszereket, az orrfolyás, a torokfájás, és nagyrészt a köhögés is elmúlt. A betegségem kb. 4. napjába észrevettem, hogy fáj a hátam, ha köhögök. (Hála Istennek nincs tüdőgyulladásom, azt mondják, attól is fáj, mert egy héten át köhögtem).

Javarészt már elmúlt a köhögés, a hátfájás azonban előjön, ha kicsit sportolok. Meddig fog még fájni, vagy néhány napon belül elmúlik?

2013. dec. 24. 19:45
 1/3 anonim ***** válasza:
el kéne hogy múljon hamarosan, viszont ha sportolsz, lehet izom/izületi becsípődés. (próbádl meg megmaszíroztatni) ha nem múlik menny vissza orvoshoz
2013. dec. 26. 19:33
 2/3 A kérdező kommentje:
És mennyi idő az a hamarosan? 16.-án lettem beteg, kb. 20.-án pedig elkezdett fájni a hátam, azaz lassan egy hete.
2013. dec. 26. 21:39
 3/3 anonim ***** válasza:
hát ha még az újévkor is fájni fog, menny el másodikán orvoshoz. vagy ha ráérsz akkor már menny hétfőn.. legalább tudni fogod miért és nem kell idegeskedned.
2013. dec. 27. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!