Dandi98 kérdése:
Mitől fáj a hátam? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Tegnap este 5 körül kezdett el fájni egy kicsit, de este nyolcra erősebb lett. Azt hittem, ha ülök, akkor jobb lesz, de nem lett jobb. Éjszaka aludni sem tudtam tőle, fájt, ha a hasamon, ha a hátamon, és ha az oldalamon összegömbölyödve aludtam. Most is, egy nappal később még mindig fáj. Mi a fenétől van?2013. aug. 22. 10:50
1/4 A kérdező kommentje:
16 éves fiú vagyok.
2013. aug. 22. 10:51
2/4 anonim válasza:
Mit csináltál előtte? Nem erőltetted meg? Nekem akkor szokott fájni, ha túl sokat ülök vagy állok vagy fekszem (tehát egy nap mindhármat csinálnom kell, hogy egyikből se legyen túl sok). Sajnos ilyen kialakulhat, ha nem múlik, menj orvoshoz. Azért általában gyógyítható az ilyesmi.
3/4 anonim válasza:
Dohányzás, megrándult, izomláz, túlerőltetés de akár gerincprobléma is lehet. Ha egy-két nap alatt nem múlik el keress fel egy orvost, esetleg próbálj közben valamilyen krémet kenni rá (pl. Voltaren, Apranax).
4/4 A kérdező kommentje:
Nem erőltetem meg magamat, de mondjuk sokat ülök. Már a hasam is fáj. Ezek összefügghetnek?
2013. aug. 22. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!