Még fiatal (19) éves vagyok, de az utóbbi időben igen erősen fáj a hátam (főleg ha hajolni kell, de ha fekszem mostmár akkor is) Mitől lehet?
sokáig néptáncoltam és fuvolázom is, ott fontos a szép tartás, egyenes hát, így ez talán nem okozhatja, viszont elkezdek akkor hátizom erősítést.
Köszönöm a válaszokat. :)
Tisztelt kérdező,először egy orvosi gerincvizsgálat,és ha ott minden rendben akkor ajánlom a további masszázs terápiát,amilyet csak szeretnél,mivel esetleg kezdetleges gerincsérved van,akkor bizony egy masszírozás nagyon komoly egészségügyi károsodást,vagy esetleges azonnali sérv leszakadást eredményez.Nem hiába van hogy gerincsérülteknél kimondottan TILOS hát masszírozása,csak a meghatározott speciális masszázs ajánlott,és használható,amit az erre tanult orvos rendel el.
Szóval először egy kivizsgálás....és ha ott minden rendben akkor jöhetnek azok a bizonyos kötött izmok,vagy csomók.:-)
Egy ismerősöm, még nem orvos hivatalosan, de megnézte és adott egy krémet. Eddig kétszer kentük be vele, és már szinte minden panaszom megszűnt: Kovitox, egy sima izomlazító krém.
Remélem ez nem okoz bajt a hátamban..
De köszönöm szépen a választ! Ha kiújul egyből orvoshoz megyek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!