Miért izzad a hátam és mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
19 éves srác vagyok
Az egész testem már kisebb mozgás révén is izzad. Legfőképpen a hátam, derekam, majd mellkhasom. Bármilyen ruhát veszek fel (akár szellős, laza, akár feszes) 10 perc után ott a polón a víznyom.
Nagyon idegesítő. Mit tudok ellene tenni? HIntőpor, szódabikarbona, teák?? Mit csináljak?
Orvosilag nincs problémám, voltam a dokimnál. De, ha nyár van, ha tél -10 fokkal, akkor is izzadok ezeken a területeken!!
Segítsetek légyszi vmi ötlettel!! Csak nekem van ilyen bajom? Utcán menve, látva velem egykorúakat, semmi izzadás nyomát nem látni! :(
2013. aug. 1. 16:19
1/3 anonim válasza:
Ha orvos kivizsgált, és nincs baj, akkor sajna nem sokat tudsz tenni, az egész testedet nem kenheted be, talán túl stresszes vagy, már idegesít, hogy izzadsz és attól is izzadsz, figyeled az embereket, hogy néznek-e, hogy ők nem izzadnak-e és ettől is leizzadsz. Így van?
2/3 A kérdező kommentje:
Igen sajnos,így van...rátesz erre még az idegeskedés, a tudat....
2013. aug. 1. 16:28
3/3 anonim válasza:
Próbáld ki ezeket, talán valamelyik segít:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!