Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Semmi kedvem az élethez,...

Semmi kedvem az élethez, valami megoldás?

Figyelt kérdés
2013. dec. 6. 21:16
1 2
 1/11 anonim válasza:
Van. Kezdj újat.
2013. dec. 6. 21:23
 2/11 A kérdező kommentje:
Kétértelmű a válaszod. Bővebben?
2013. dec. 6. 21:24
 3/11 anonim válasza:
Tűzz ki célokat és változtass a negatívumaidon. Persze ezek előtt kérdezd meg magadtól, hogy mit akarsz az élettől. :)
2013. dec. 6. 21:27
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit akarok. Vagyis, tudom...semmit, nem lenni.
2013. dec. 6. 21:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem sincs kedvem és már csak úgy vagyok. Talán, ha visszamehetnék pár évet a múltba, hogy más döntéseket hozzak...
2013. dec. 6. 21:39
 6/11 anonim ***** válasza:

hogyne lenne. k...a gyorsan hagyd abba a onsajnalatot. a legszanalmasabb es legidegesitobb 'attention whore'-tipus vagy, aki kiirja face-re, hogy 'jajdeszarul vagyok', majd amikor mindenki rakerdez mi van, kozli, hogy 'aaaa semmi, csak ugy unatkozom'.

franc se kivancsi erre. huzzal tanulni. huzzal mondjuk nyelvet tanulni, huzzal fitnessterembe, huzzal ki a kertbe fat vagni, csak ne a geped mogott b...d el az idodet es unatkozzal. ha nincsenek celjaid, ilyen buvalb*szott leszel. csak sajat magadon tudsz segiteni.

ha itt allnal velem szemben, a fentieket ket irdatlan nagy pofonnal is megtoldanam, hogy rajojj nem te vagy a vilag kozepe.

2013. dec. 6. 21:52
 7/11 A kérdező kommentje:

Ki vagy Te, Csernush doki? :D

Nagyot tévedtél abban, h kiírok ilyesmiket facebookra,

eszem ágában sincs. :D

Tőlem aztán pofozhatnál, utána is azt mondanám, h legjobb lenne nem lenni.

2013. dec. 6. 22:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Te miért utálsz élni kérdező?
2013. dec. 6. 22:23
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem látom értelmét. Nem tudom mi az amit szeretnék csinálni. És ez az helyzet a világban nem is hagyja, h az ember azt csinálja amit szeretne. Sok ember távol van a családjától, boldogtalanul, gürcöl reggeltől-estig, h fent tartsa magát, a családját. Szeretnék Magyarországon élni, de, nem lehet, nincs munkalehetőség, ha van is, akkor olyan a meló, h a hónap végéig alig jut élelemre. Mindig függünk valakitől, úgy érzem magam, mintha kalitkába tartana bennünket valami felső erő.
2013. dec. 6. 22:32
 10/11 automatakoktel ***** válasza:

*úgy érzem magam, mintha kalitkába tartana bennünket valami felső erő.

Ezen erö ellen tenni valamit?

Am javaslom a moksaelixírt, és a transzcendentális meditációt.

2013. dec. 7. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!