Valami megoldas fejfajas enyhitesere?
Figyelt kérdés
Tegnap este ota nagyon faj a fejem. Megorulok! Alig elek es semmihez nincs erom. Valoszinu, hogy vagy a hidegfront vagy azert,mert mensi elott vagyok. Fajdalomcsillapito nem hasznal. Aludta is nagyon sokat, mar azt se tudok. Csak fekszek az agyban. Mit tegyek, hogy legalabb egy kicsit enyhuljon?2013. aug. 15. 14:10
1/2 anonim válasza:
Ha annyira fáj akkor gyógyszer. Ha végképp nem szeretnél tablettát bevenni, vagy bevettél de nem használ akkor próbáld meleg vízzel zuhanyozni a fejed pár percig, nekem ilyenkor segít a forró zuhany. De hallottam olyat is akinek a kávétól elmúlik.
2/2 anonim válasza:
A férjemnek sokszor segít, ha masszírozom a fejét, mert állítólag sok fájdalmat a fej izmainak görcse okoz. Persze ez akkor jó, ha nem vagy egyedül és más csinálja neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!