Migrénes fejfájás kezelése, hogyan?
Szerintem átverés.
Nézd, én keményen migrénes vagyok. Néha két-három napig is van, hogy egyfolytában fáj a fejem. Ilyenkor nem segít semmi, csak a kitartás és a türelem. Minél kevesebb direkt és éles fény, és éles és főleg magas női hang, éles zaj; vizes ruha és lazítás. És csak várni...várni...várni. Aztán majd elmúlik. :)
tudok jobbat:
1. add ki a mérged (egyik kiváltó ok a visszafojtott érzelmek)
2. szexelj egyet az előjelek észlelésekor (vagy maszturbálás - nekem bevált!!! :) )
3. illetve ami még nekem bevált szintén az előjelkkor az 1db 50mg-os cataflam fél liter kólával :)
5: Nyílván még soha nem volt migréned. :)
Ha tényleg migrénje van, akkor a szexet a háta közepére sem kívánja, és nagy tulok az az ember, aki egy beteggel akar kamatyolni.
Kérdező: tudtok arról, hogy létezik fejfájás-, ill. fájdalom ambulancia is? Ott is tudnak segíteni. Ill. van pszichiáter is, van stresszkezelés is, és van, amikor csak a türelem segít. Vannak migrénes emberek, mint ahogyan vannak vesekő-képződésre hajlamos emberek is. Kinek ez jut, kinek az. Türelem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!