Egészen pontosan milyen vizsgálatokat végeznek el egy neurológiai vizsgálat keretében?
Migrénes fejfájásokkal küzdök mióta az eszemet tudom és kaptam beutalót neurológiára de nem tudom mire számítsak.Milyen vizsgálatok fognak történni.
A válaszokat előre is köszönöm. :)
jó hát attól függ, hova mész
én egy atomparaszthoz kerültem, pedig kifejezetten Fejfájás Ambulancia volt, és mikor alig tudtam lépni is mert pont akkor is szikrázott a fejem a lüktetéstől, akkor ennyit mondott h "na és én most mit csináljak a maga fejével?".
ezután pedig közölte, hogy "majd elmúlik ...", és ennyiben maradtunk, adott egy jó nagy semmi papírt, migraine diagnosissal és akkor ennyi volt az egész "kivizsgálás"
Köszönöm a válaszokat.Sajnálom, hogy rossz orvoshoz kerültél pedig ezeket a dolgokat komolyan kell venni. :/
Én bízom benne ilyen gondom nem lesz mert már nálam is elfajultak a dolgok rendesen, minden vizsgálaton voltam már, szemészeten, vérvételen, röntgenen de sehol semmi. Ennyi év után jutott eszükbe hogy kéne egy neurológiai vizsgálat. Elvileg ott kellett volna kezdeni. Ennyit az ilyen orvosokról. (Tisztelet a kivételnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!