Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez lehet migrénes fejfájás?

Ez lehet migrénes fejfájás?

Figyelt kérdés

8 éves koromban kezdődött jobb oldalon vagy a bal odalon fáj a fejem időközönként egy saridonnal vagy 2 saridonnal ez el is múlik..

Most vagy 26 éves.. és a fejfájás úgyan úgy megmaradt mit lehet tenni ez ellen?

Vagy ez végig kisér?

3-4 napja meg a tarkómnál fáj a fejem de állítolag azért mert a nyakamnál be csipődött egy ideg vagy mi egyik reggel úgy ébredtem fel mint akit nyakba szúrtak volna és nyitott buszt vezetek jön rám a hideg ez ettől is lehet?

Köszi előre is a válaszokat! :(

2013. szept. 10. 23:28
 1/5 anonim ***** válasza:

És sosem vizsgáltak még ki?

Nekem 14 évesen kezdődött, és a 30-as évemig rendszeresen voltak migrénes fejfájásaim hányással. 30 után csökkent, most 40 vagyok, és már alig-alig van. (legalább ennyi előnye van a korosodásnak) :D

Engem kétszer vagy háromszor alaposan kivizsgáltak, de semmit se találtak. Ha több vizet ittam, akkor az néha segített, alapból elég keveset iszom, néha elfelejtek inni munka közben teljesen.

2013. szept. 11. 00:44
 2/5 anonim ***** válasza:
AZ sem mindegy hogyan, vagy mennyire fáj a fejed. De ha ilyen régóta tart, azt már ki kell vizsgáltatni. Amúgy tényleg a csigolyák, a környező izmok és idegek miatt is kialakulhat. Egyik ismerősömnek hasonló volt a helyzet, elment dokihoz és kiderült, hogy már elég fiatalon elmeszesedett az egyik nyakcsigolyája. Miután ezt megoldották, nem volt már több fejfájása. Szerintem keress fel akár több dokit is, hátha valamelyik megtalálja az okát.
2013. szept. 11. 01:21
 3/5 A kérdező kommentje:

Hát köszi!

Van egy gerincferdülésem ez tény annyira nem fáj a fejem hogy meghalok de van amikor baromira jobb vagy baloldalt annó voltunk CT n MRI vizsgálaton és semmi egyszer egy cystat mutattak ki a 2. vizsgálatra a CYSTA eltünt tehát ezért nem értem hánnyi nem hányok nincs hányingerem és tudok is dolgozni igen ezt észre vettem én is annó agy görcseim voltam ma már ez szerencsére elétünt! :) Nem tudom mi lehet az oka de nagyon szar most meg a tarkóm fáj.. amugy csigolya meszesedésre mit lehet csinálni ? :o:D

2013. szept. 11. 01:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Akkor menj el újból a háziorvoshoz, és megint kérj kivizsgálást.

Ha nem találnak semmit, akkor migrénnek könyvelik el.

Persze, lehet oka, de a fő dolgokat kizárják, és ha nem tudnak mit kezdeni vele, akkor megy a levesbe, hogy migrén.

Ha labor, mindne rendben, akkor hagyd ki a kajálásból a cukrot, kávét, koffeint, átmenetileg legyél vega, és figylej, változik-e valami.

2013. szept. 11. 02:54
 5/5 A kérdező kommentje:
rendben köszi :))
2013. szept. 11. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!